USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо БіБіСі. Банки конфісковують автівки, а продати не можуть? ФОТО

27 Березня 2009 17:22
Як стало відомо з поінформованих джерел, у Луцьку банки конфісковують машини за несплату кредитів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією джерела, майданчик, який належить одному з найбільших українських комерційних банків, зібрав декілька десятків машин. Крім нових, продають і конфісковані за несплату кредитів.
Серед представленого конфіскату - переважно легкові автівки, хоча є і мікроавтобуси. Стан автомобілів різний - від майже нових до таких, що з численними вм\'ятинами. Представлені марки автоконфіскату - як вітчизняні, так і іноземні. Всього на майданчику - до 25 конфіскованих машин.
Водночас, хоча потенційні покупці і придивляються до такого «товару», проте, як стверджує проінформоване джерело, особливої охоти, щоб придбати такі автомобілі немає. Людей не влаштовують насамперед ціни автівок.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар правда Показати IP 27 Березня 2009 17:37
Можливо кредитоотримувачі опротестовують дії колекторів у судах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus