USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Радіо БіБіСі: Посада начальника УСБУ на Волині Дорошенка образила

5 Вересня 2008 08:30
Як стало відомо з поінформованого джерела, поява Указу Президента Віктора Ющенка, яким він звільнив Володимира Дорошенка з посади начальника управління Служби Безпеки України у Волинській області, зумовлена тим, що пану Дорошенку його призначення видалося образливим. Про це 5 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Президент України Віктор Ющенко 14 серпня підписав указ про призначення начальником управління СБУ у Волинській області Володимира Дорошенка, а вже 2 вересня глава держави іншим указом звільнив його із цієї посади. Як повідомляють неофіційні джерела, пана Дорошенка образило таке призначення. Він сказав про це потрібним людям у Києві – й має переведення. У Луцьк Володимир Дорошенко, перебуваючи на посаді глави управління СБУ у Волинській області, так і не приїздив.
Іінформація радіо «Баба бабі сказала»  може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Листопада 2008 14:57
Чи потрібні Україні такі керівники ? Блищик Олександр Іванович, 14.09.1966 р.н., підполковник податкової міліції, працював на посаді першого заступника начальника УПМ ДПА в Тернопільській області, на даний час працює на посаді начальника Луцької ОДПІ ... Цікава біографія на http://ord-ua.com/forum/thread/6186/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus