USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо БіБіСі: У Луцьку в чоловіка після обміну валюти вкрали 800 тисяч гривень

24 Липня 2009 11:58
У Луцьку людину, яка обміняла в банку приблизно 100 тисяч доларів, одразу ж пограбували. Про це 24 липня інформують «Волинські Новини».
Як розповіли «ВН» компетентні джерела, два-три дні тому в Луцьку, майже в центрі міста, сталося пограбування, під час якого нападники збагатилися вісьмома сотнями тисяч гривень. Чоловік обміняв долари у валютному відділі філії одного з банків. Щоправда, витратити кошти йому не вдалося. Коли клієнт вийшов із фінустанови, на нього напали і забрали гроші – приблизно 800 тисяч гривень.
У Луцький міськвідділ заяви про злочин не надходило – бо сам обмін такої суми валюти проводився незаконно. Максимум, що «показують» валютні відділи таких філій – обмін кількох сотень доларів на день.    
Окрім того, як стверджують джерела, що заслуговують на довіру, в обласному центрі Волині останнім часом трапилося кілька нападів на валютників, коли ті під вечір зі значними сумами поверталися додому. Пограбування відбуваються блискавично – жертва навіть не встигає здійняти галасу. Щоправда, до правоохоронців постраждалі, навіть ті, які отримали тілесні ушкодження, не звертаються – бізнес-бо їхній нелегальний.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Липня 2009 19:06
Як прийшло - так і пішло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus