USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Радіо БіБіСі: У волинському виші масово звільнили викладачів-сумісників

1 Жовтня 2008 15:37
Як стало відомо «Волинським Новинам» із поінформованого джерела, в одному із університетів краю зі статусом національного звільнили низку викладачів, які працюють за сумісництвом. Про це 1 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Причиною такого радикального кроку адміністрації університету стала недостатня кількість студентів, зарахованих на платну форму навчання. Окрім цього, ті працівники цього ж вишу, які не втратили робочих місць, невчасно і не в повному обсязі отримують зарплату.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свой Показати IP 1 Жовтня 2008 15:39
Это, по-моему, уже ЛДТУ лоханулся... Сколько ж можно ВДУ полоскать...
перехожий Показати IP 1 Жовтня 2008 16:13
І це на передодні Дня вчителя, який, нагадаю, святкується у першу неділю жовтня. Нині - це 5 число. не забутьте привітати тих, хто навчив вас і читати, і грамотно писати. Позор ректору національного, як тепер модно говорити, вишу (раніше це називалося простіше - вуз).
Свой Показати IP 2 Жовтня 2008 09:33
Слово "виш" спецы по украинскому языку рекомендуют засунуть в ... - словарь-кодекс дает "вуз", и пока никто этого не отменял. На ВОДТРК от галичанского ВИШу у людей начинается нервный тик, а люди там пока еще грамотные

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus