USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Реабілітуватися за поразку не вдалося: «Старий Луцьк» вдруге поступився у домашньому баблі. Фоторепортаж

9 Листопада 2022 22:28
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів реабілітуватися за поразку від одеської «БІПи», програвши і в другому матчі домашнього баблу Суперліги івано-франківському «Прикарпаттю-Говерлі» – 60:79.

На старті матчу «Прикарпаття» захопило лідерство – 4:0. Але до середини чверті вже лучани були попереду (12:8) – посприяв цьому Прозапас, який влучив дві «трьохи».

Наприкінці чверті відзначимо вдалі дії Дейни, який добре відіграв і в захисті, зробивши блок-шот, і під чужим щитом, забивши з-під кільця. «Старий Луцьк» виграв першу чверть з рахунком 22:16.
Дейна продовжив вдало діяти і на початку другої чверті – забив тричі поспіль та збільшив перевагу своєї команди до +9.

Але як і у вчорашньому матчі проти «БІПи», лучани дозволяли суперникам занадто багато. Відтак у середині чверті Водолазький вивів прикарпатців вперед і до великої перерви вони вже не віддали свою перевагу – 32:39.
Третя чветь розпочалася з «трьохи» Коцька, але Старцев відповів тим же. Невдовзі Панфілов влучанням з-за дуги скоротив відставання «Старого Луцька» до -1. Але за дві хвилини до кінця десятихвилинки франківці знову наростили перевагу до семи очок. Тайм-аут не допоміг підопічним Журжія – рахунок перед фінальною десятихвилинкою був 48:56 на користь гостей.
На початку фінальної чверті гості наростили перевагу до 12 очок. Коцько намагався виправити ситуацію, влучивши здалеку. Проте далі прикарпатці домінували на майданчику та святкували закономірну перемогу – 60:79.

Найрезультативнішим у складі лучан став капітан Володимир Коцько, забивши 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 10 Листопада 2022 08:21
Уважно прочитавши назву статті можна зробити висновок, що домашнього "бабла" виявилось недостатньо:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus