USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Референдум» у Луганській області: голосують «мертві душі»

11 Травня 2014 12:30
Організатори незаконного референдуму про статус Луганської області 11 травня використовують списки виборців зразка 2004 року. Про це повідомило джерело в обласній держадміністрації сайту 0642.ua.

Згідно з даними джерела, у організаторів виявилися списки виборців, які використовувалися при голосуванні на президентських виборах в 2004 році. Списки сильно застаріли - за даними джерела, кількість виборців скоротилося приблизно на 400 тисяч осіб.

"Майже 400 тисяч "мертвих душ" проголосують 11 травня за незрозуміло яку республіку", - сказав джерело.

Окрім того, на "референдумі" в Луганську можна проголосувати за кількох осіб одразу. Потрібно просто показати паспорт людини, яку прийти самостійно не може. Такі випадки вже помічені. Про це повідомляє кореспондент 0642 з місця подій.


Крім того, видання Новости Донбасса повідомляє, що журналіст у якості експерименту проголосував на 4 дільницях "за сусіда і його дружину".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 13:16
Забагато інтересу до порушень під час референдуму, який є незаконним.
Дончанин до Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 13:34
Референдумы у нас не менее легитимны, чем нынешняя киевская власть. А почему собственно "Забагато інтересу"? Просто результаты референдумов всем хорошо известны, так как киевская власть слила Юго-Восток Украины, начав АТО, вместо того, что пойти на те либо иные уступки. Тем самым она лишила себя возможности вести агитацию за голосование "Против" на этих референдумах. Ну а в настоящее время они, в лучшем случае, кусают себе локти и ищут любые способы хоть чем то подгадить своим противникам.
Лучанин до Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 18:21
Судячи по фото навіть в процензурованих виданнях людей туди зовсім не силою заганяють. Стоять чергами і радіють "народному волевиявленню" як в старі радянські часи. Вони точно зазомбовані? Чи може ми?
оля до Лучанин Показати IP 11 Травня 2014 19:20
Ні це ми зазомбовані Америкою і Європою.Що пішов зі зброєю брат на брата,що обливають брудом і схід і захід України-одних поділили на бандерівців,а інших на "страшних" росіян і Росію виставляють як зло-країну,де працює українців 3.5 млн,які дякуючи Росії мають за що прогодувати свою сім"ю в Україні.І багато всього...Прикро,але нема України колись спокійної і мирної
Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 14:12
Погоджуюсь з Вами у тому, що усі активісти на сході одразу ж без якихось перемовин чи бодай спроб налагодити діалог були названі сепаратистами. Нашій владі простіше було натравити одну половину країни проти іншої ніж відірвати свій зад від керівних крісел для того щоб дізнатись, що хоче народ. Як наслідок, одна частина українців ненавидить та вбиває іншу. Проте, слід відмітити, що якби акції на сході були справді мирними і не підігрітими із середини (так само як і в Києві на Майдані), то ситуація в країні могла б бути зовсім іншою. Наша влада та ЗМІ може скільки завгодно репетувати про фашиста-Путіна, проте це не відміняє того факту, що дуже гарне підгрунтя для сьогоднішніх подій підготували саме вони. При цьому усі докази щодо російського вторгнення базуються на фактах накшталт: "Баба Галя сказала бабі Валі, а баба Валя сказала бабі Галі". А щодо законності референдуму, то він таки справді є неконституційним. На беззаконня не можна відповідати беззаконням, а потім доводити правоту своєї думки.
Дончанин до Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 14:20
коментар було видалено
Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 14:27
Захищати народ сходу України кажете. Щоб захищати одну сторону - іншу треба визнати агресором. Захищають завжди від когось. А як можна визнати агресором політичну силу, яка посадила тебе в керівне крісло?
п Показати IP 11 Травня 2014 17:06
Глава ЦИК ДНР: Мы боремся за право на самоопределение, которое гарантировано конституцией Украины
Церковна миша Показати IP 11 Травня 2014 17:46
В Україні може бути проведений лише місцевий та Всеукраїнський референдум. За Конституцією України право проведення місцевого референдуму має лише АРК. При цьому, питання територіальної цілісності України може виноситись тільки на розгляд Всеукраїнського референдуму. По-моєму, це стаття 83 Конституції України. Отож і теперішній референдум і Кримський є неконституційними. Проте, в Конституції, по-моєму, закріплено право народу на ініціювання проведення Всеукраїнського референдуму. Потрібно було скористатись цим правом. Проте я маю глибокий сумнів, що більшість українців проглосувала б за відокремлення регіону, який усіх кормить.
Lex Показати IP 11 Травня 2014 18:30
А вооруженный захват власти прописан в конституции? Однако всем плевать. Прежде чем обвинять кого то в незаконности, смотрим сначала на истоки.
Церковна миша до Lex Показати IP 11 Травня 2014 18:47
Ви говорите про подвійні стандарти сприйняття? Якщо так, то я з Вами повністю погоджуюсь. В Україні законодавчо передбачено тільки один механізм легітимної зміни влади - це вибори. Звинувачувати в незаконності нікого не збираюсь. Я просто обгрунтовую свою думку щодо референдуму.
розум Показати IP 11 Травня 2014 19:57
Біда всім, хто зі мною не дружить, а віднедавна в мене таке враження, що зі мною дружать одиниці, які на загальному тлі дурості та непрофесіоналізму зовсім непомітні. Чому дурні, бо бідні, чому бідні,бо дурні. Це про нас, про українців.
Лідія Показати IP 11 Травня 2014 20:41
Не так важливо, як голосують, як те, що референдум організовано вертикаллю Держадміністрації Луганської та Донецької областей. Якби це було не так, була би маса заперечень проти проведення референдуму з усіх Держадміністрацій цих областей, чого зовсім не спостерігалось. Тому 50% на 50% відповідальність лежить на Держадміністраціях і на органах місцевого самоврядування. Але ж і у фальсифікаціях результатів "референдумів" - 50% за держадміністраціями.
Я Показати IP 11 Травня 2014 20:43
Я хочу стати на коліна перед народом східної України і зі сльозами просити пробачення за наші звірства. З жахом чекаю коли все що ми сотворили повернеться до нас бумерангом. Америці вже бог воздав, дивіться останні новини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus