USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ректор ЛНТУ – проти «криптовалютного» семінару у стінах ВНЗ

15 Березня 2018 13:17
Керівництво Луцького НТУ вважає недоцільним проведення «криптовалютного» семінару на його території та пропонує винести за межі університету, повідомляє інформаційний відділ Луцького НТУ.

Днями в соціальних мережах з’явилася інформація про проведення семінару «Ілюзії та реалії світу криптовалют. Розкажемо та покажемо» на базі факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

Зокрема, організатором заходу виступив екс-керівник інформаційно-обчислювального відділу вишу Владислав Токарчук, який фігурує у справі видобутку криптовалюти. Нагадаємо, 8 лютого кіберполіцейські, які проводили обшуки в Луцькому національному технічному університеті, знайшли та вилучили обладнання для майнінгу криптовалюти. Загалом, в результаті обшуків виявили 6 ферм, загальна вартість яких може становити від 500 тисяч до мільйона гривень. Це обладнання дозволяло заробляти на майнінгу близько 3-4 тисяч доларів на місяць.

Ректор Петро Савчук наголошує на важливості подібних освітніх заходів, що сприяють розвитку ІТ-індустрії і наукового процесу, додаючи: «У зв’язку з тим, що наразі триває кримінальне провадження, а сам Владислав Токарчук уже не є працівником вишу, не можу допустити проведення цього семінару у стінах навчального закладу. За інших обставин я обов’язково підтримав би подібні ініціативи».

Усім зареєстрованим учасникам буде повідомлено про зміну місця проведення семінару електронною поштою, а також інформація з’явиться на сторінці Владислава у соцмережі Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СТУДЕНТ ЛНТУ Показати IP 15 Березня 2018 13:48
....ШО НЕБУДЬ!!!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus