USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиці Кривий Вал та Богдана Хмельницького таки ремонтуватимуть

25 Квітня 2017 16:33
Фахівці вивчають, як саме має ремонтуватися покриття центральних вулиць.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зі слів Юрія Крася, від ремонту вулиць Богдана Хмельницького і Кривий Вал в місті не відмовилися, проте проекти ще не затверджені.

Він переконує, що бруківку, якою викладена дорога, залишать, а замінять основу. Проте зараз вирішують, якою саме має бути основа. Вже оглядали вулиці київські і польські фахівці. Згодом оголосять тандер на визначення підрядника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що реконструювати проспект Волі та вулицю Кривий Вал цьогоріч не будуть.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, реконструкція центральної вулиці Лесі Українки за 8 мільйонів гривень наробила розголосу. Постало питання, чи доцільно 5 мільйонів витрачати на ремонт вулиці Кривий вал, а кошти, які залишаться – на прибудинкові території. Громадськість та депутатський корпус поставили під сумнів саму вартість робіт на вулиці та процедуру їх освоєння. Як з’ясувалося, кошторис із ремонту вулиці Лесі Українки розділили на кілька об’єктів. Таким чином вдалося уникнути тендерної процедури при закупівлі товарів та послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus