USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ревізор» перевіряє магазин у Нововолинську

6 Жовтня 2017 12:06
До Нововолинська завітала знімальна група проекту “Ревізор”. Зйомки програми відбуваються 6-го жовтня, інформує Буг.

Наразі “Ревізор” перевіряє магазин “Риба & м’ясо”, що на вулиці Соборній.

Нововолинці неодноразово скаржилися на незадовільні санітарні умови та неякісну продукцію у деяких продуктових крамницях міста.

Нагадаємо, що 3-го жовтня команда проекту навідалась в один із луцьких супермаркетів і центральний ринок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2017 12:31
Хто вони такі шоб перевіряти? Яке мають право? Чи вони мають ксіву якусь, мандат чи посвідчення? Дуже багато зараз розвелося самозваних перевіряльників! Яку мету такі самозвані перевіряльнички переслідують? Чого вони бажають отримати від власників магазинів? Питаннячко!!!!
Василь до Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2017 13:35
Анатоль_ як завжди в шоці. Пане Анатоль, а ви хоча б раз дивилися цю програму? Дуже корисна передача як для споживачів так і для власників та працівників закладів. Вони реально показують як насправді все відбувається (зберігання, приготування, чистота і т.п) у закладах, що перевіряються і, що важливо, розказують як повинно бути згідно правил та стандартів. І ще, вони не співпрацюють з власниками цих закладів, програма фінансуються виключно за кошти "Нового" каналу, це говориться у кожному випуску передачі. А мета одна - показати правду. Ті, хто заслуговує - отримують відзнаку, а хто ні - погану славу. Це потужний стимул щоб нарешті ставати європейцями, починати з себе.
Лучанка до Анатоль_ Показати IP 6 Жовтня 2017 13:44
Вони мають авторське право на програму "Ревізор" і не дають спокійно жити закладам громадського харчування, готелям, магазинам. І це правильно! Дивні питання дорослої людини "Яку мету такі самозвані перевіряльнички переслідують?Чого вони бажають отримати від власників магазинів?" - якісного, підреклюю, якісного надання послуг та товарів, що ж тут незрозумілого.
Сара Показати IP 6 Жовтня 2017 13:32
Ну і рекламу зробили тій халабуді під назвою "Риба з мясом"! Сам ревізор перевіряє! Абрамов, певно. фаршмаку захотів...
Іруська Показати IP 6 Жовтня 2017 18:23
А я вважаю, що перевірки мають проводити відповідні служби, або людина, яка дійсно знає усі ГОСТи і стандарти, а не просто начиталася їх. А програма "Ревізор" вже давно є не чесною, як на мене. Були випадки, коли просто не помічали ( або не хотіли помічати) порушення в одних закладах, і грубо вказували на них в інших. Тому програмі цій я вже давно не довіряю.
123 Показати IP 6 Жовтня 2017 20:23
А де стаття про старий ринок, м'ясний павільйон ???
Роман Показати IP 8 Жовтня 2017 11:17
Це шоу ради грошей украдене у американців нашими і російськими телевізійниками. Про яку перевірку тут можна говорити?!
Стелла Показати IP 9 Жовтня 2017 10:24
До Сари....називати магазин "халабудою" Ви маэте право тiльки тодi, коли це ваш особистий магазин чи заклад, а якщо Ви э конкурентом чи Вас просто душить заздрiсть ,що людям зробили безкоштовну рекламу,то на наступний раз запросiть до себе на перевiрку! P.S. особисто я неодноразово бувала в цьому магазинi i можу сказати тiльки позитивно про них. Магазин новий, привiтнi продавцi, завжди чисто, великий асортимен продукцii!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus