USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Рейд Прип'яттю: на Камінь-Каширщині ловили рибалок-браконьєрів

16 Січня 2024 23:18
13 січня державний інспектор Волинського рибоохоронного патруля спільно з двома інспекторами Державної екологічної інспекції у Волинській області провели рибоохоронний рейд річкою Прип'ять поблизу села Сваловичі Камінь-Каширського району.

Про це повідомив Волинський рибоохоронний патруль.

У результаті виявлено два порушення за ч.3 ст. 85 КУпАП. На порушників накладено штраф.

Крім того, оформлено акт виявлення безгосподарського майна. Вилучено чотири безгосподарські сітки (без риби) загальною протяжністю 200 метрів.
Читати ще: На Волині за тиждень викрили 17 порушень правил рибальства

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства.

Згідно з Правилами любительського і спортивного рибальства, для забезпечення охорони водних біоресурсів заборонено пересування автотранспортними засобами, за винятком тих, які використовують органи рибоохорони та інші уповноважені органи державної влади, по кризі рибогосподарських водних об’єктів (їх частин) у період льодоставу (за винятком спеціально обладнаних льодових трас).

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна гаряча лінія: (067) 360 78 40. Про порушення Правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби просять повідомляти за вказаним номером телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus