USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Рейдер і шахрай»: Садового освистали на віче у Львові

25 Червня 2017 17:03
Виступ мера Львова Андрія Садового на площі міста під час віче намагалися зірвати криками «Ганьба!» та «Шахрай!».

Про це інформує ТСН.

Зокрема, під час виступу Садового було чутно вигуки «Ганьба!», «Рейдер!», «Шахрай!», «Годі брехати Львову, мешканцям Львова», «Подивіться, до чого ви Львів довели?» та інші звинувачення на адресу мера.

Садовий своєю чергою подякував всіх присутнім і додав, що розуміє, що у всіх різні думки.

Читати ще: Львівське сміття може «потопити» мера Садового і його партію

«Я не думаю, що декілька людей зможуть зірвати нашу з вами зустріч, шановні друзі, будемо рухатися вперед», - сказав посадовець.
Він додав, що Львів уже рік перебуває в сміттєвій блокаді.

Як відомо, проблему львівського сміття загострила пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі в травні 2016 року, після якої на полігоні припинили відвантажувати відходи. Через ситуацію зі сміттям діяльність міського голови піддавалася критиці з боку президента і прем'єра, буцімто Садовий "за два з половиною мерських строки не зміг вирішити найгостріше комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України".

«Це дуже важко собі уявити в нормальному світі, в нормальній країні: всі полігони в нашій державі закриваються для того, щоб ми не могли кожного дня вивозити відходи. Тому що ми є люди, ми їх продукуємо. Ми очікували на братську допомогу тих людей, які працюють в державних органах. На превеликий жаль, ми її не отримали», - цитує мера прес-служба Львівської міськради.

За його слів, наразі в частині міста склалася вкрай складна ситуація. Близько 30% сміттєвих майданчиків дуже сильно переповнені.

«І я не знаю, чим би це все закінчилось, якщо би мої друзі, колеги Олег Березюк, Оксана Сироїд, Тарас Пастух не вийшли до адміністрації президента і не лягли на граніт... Ота сміттєва блокада, в якій нас тримають вже рік часу, почала давати тріщину. Наступник крок – це звернення всіх патріархів: християн, іудеїв, протестантів. Всі звернулись до президента, до прем'єра, щоби зняти цю блокаду», - сказав міський голова Львова.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий звернувся до Кабміну з вимогою оголосити в місті надзвичайну екологічну ситуацію через продовження «сміттєвої блокади». Очільник міста стверджував, що спроби тимчасово вивозити відходи на інші полігони наштовхнулися на «системний та організований опір», а директорам інших сміттєвих полігонів, куди побутові відходи хотіли відвозити тимчасово, буцімто відчули тиск і погрози. Згодом прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час селекторної наради з регіонами заявив, що уряд може виділити з держбюджету 50 млн грн для облаштування у Львові міського сміттєвого полігону. Своєю чергою виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила про те, що наразі не бачить офіційних підстав для запровадження надзвичайної екологічної ситуації у Львові, однак визнає високий рівень бактерій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро Показати IP 25 Червня 2017 17:13
"Самопоміч" і Садовий виступили проти кровавої торгівлі нинішньої влади з сепаратистами з ОРДЛО!! За це Порошенко втопив Львів у смітті!!! Лучани - Ви за кроваву торгівлю і надприбутки членів блоку Порошенка на смерті українців? Якщо ні - то будьте готові до ударів під дих від нинішньої влади! Не злорадствуйте - а поспівчувайте львівянам - які як завжди не миряться із савіллям зайд, які нищать українську державність.
Петро, але не клоун до Петро Показати IP 25 Червня 2017 17:36
Клоуни... Це "Хтось" мав дати їм полігони для сміття безкоштовно, а вони за утилізацію отримають плату. Романюк вже приймав у Брище рік тому, І? За рік жодна самонемічна дупа не напнулася вирішити проблему зі сміттям про яку торочить вирішити Смородовий мер Львову на кожних виборах з 2006 року. А за " базар" зрештою треба колись і відповідати? Гасло в зуби і з піснею: "Допоможи собі сам!", а не засерай сміттям Україну!
Петро до Петро, але не клоун Показати IP 25 Червня 2017 18:35
Нічого Львову давати не треба - нехай влада відкриє сміттєзвалище у Грибовичах, яке рік назад підпалила і закрила!
Петро до Петро Показати IP 25 Червня 2017 22:02
І похє%ити думку і рішення громади Грабовичів? Земля під полігонів у власності місцевої громади, і тільки ГРОМАДА може дати дозвіл, а влада може дати дозвіл вивозу на Банкову, або в Чорнобильська зону(що сумнівно). Але жодний полігон НЕ безкоштовний, хіба що біля Ратуші самонемічного будинку Садового
Петро до Петро Показати IP 25 Червня 2017 22:13
"Нічого Львову давати не треба"... =--=- Ти хоч читав ЩО коментарі, та як самонемічний плачеться? Чи як вата - по заголовку і з тематички? За чим садовий вчора в Київ їздив, та плакав що вінницькій вундеркінд на СМС не відповідає і труби не бере? Добре самонемічне знало що базарний директор поїхали в Лондон. А голодування припинено, бо Попрошенко повертається. Менше треба брехати і красти, а на державній роботі НЕ займатись бізнесом. Це всіх стосуються, в першу чергу хЄранта.
13 Показати IP 25 Червня 2017 19:46
тюрьма по садовому плаче
Я там був Показати IP 26 Червня 2017 20:13
Вигуки на кшталт "ганьба" стосувалися шавок Тягнибока та Кривецького, які заважали проведенню мітингу.Здорові амбали стояли з гучномовцями біля самої сцени і викрикували всякі непристойності. Люди,які прийшли підтримати свого мера, кричали "ганьба " і т. д.цим представникам так званої групи "РОзвиток бригади", які давно різними нечесними методами опонують Садовому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus