USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

РФ вводить війська в ОРДЛО для приборкання місцевої мафії, - Карпентер

23 Листопада 2017 08:29
Росія вводить військові колони на територію окупованої Луганської області з метою наведення порядку серед криміналітету, якому дали правити у самопроголошених республіках на сході України.

На цьому наголосив у твітер-повідомленні екс-помічник міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії Майк Карпентер.

«Російські регулярні сили заходять в Україну, щоб навести порядок у мафіозній війні між ставлениками Москви. Так відбувається, коли дозволяють правити криміналу. Це не надто відрізняється від того, що ми бачили у деяких регіонах Північного Кавказу», - зазначив колишній високопоставлений представник адміністрації США.


Таким чином він прокоментував повідомлення про появу військового конвою, що зайшов з території Росії на окуповану територію Луганської області України.

Нагадаємо, у Луганську з 21 листопада з’ясовують стосунки місцеві ватажки. Почалося все з появи у центрі міста «зелених чоловічків» у балаклавах, без розпізнавальних знаків, однак зі зброєю та БТРом, які перекрили дороги та адмінбудівлі.

Пізніше головний ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький та колишній «глава МЗС» «ЛНР» Ігор Корнет почали звинувачувати один одного у дестабілізації ситуації.

Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. А вже 22 листопада повідомили про захоплення будівлі «Генпрокуратури ЛНР», під час якого було заарештовано низку чиновників.

У Кремлі зазначили, що мають «розуміння» ситуації, однак нічого не прокоментували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus