USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Річниця загибелі Чорновола: сотні українців прийшли під АПУ

25 Березня 2018 22:05
Сьогодні виповнилося 19 років від дня загибелі політичного діяча В'ячеслава Чорновола в автокатастрофі. У зв'язку з цим близько двох сотень активістів влаштували ходу центром Києва та прийшли до АП, передає УНН.

Участь у ході взяли близько 200 осіб.

До Адміністрації Президента України вони рушили з метою виголосити вимогу, а саме - відновити розслідування обставин загибелі Чорновола.

"Багато обставин загибелі в автомобільній катастрофі лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола свідчать про сумнівність офіційної версії про випадковість аварії, і тим самим переконують, що це було спланованим вбивством", - зазначають активісти.

Також участь у мітингу взяли волиняни.

Завершуючи пам'ятне віче голова Народного Руху на Волині Дмитро Климук запевнив що: "Рух був, є і буде, допоки не виконає місію, що започаткував великий Українець, лідер Руху В'ячеслав Чорновіл".
Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл – український політик, журналіст, публіцист, учасник дисидентського руху.

У квітні 2014 року суд поновив розслідування у справі щодо смерті лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола.

У лютому 2017 року понад 300 народних депутатів звернулися до генерального прокурора Юрія Луценка з проханням взяти під особистий контроль розслідування вбивства В'ячеслава Чорновола.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А чи Показати IP 25 Березня 2018 22:59
є в когось сумніви, що Кучма не причинився до смерті Чорновола?
1 Показати IP 25 Березня 2018 23:26
сумнівів нема. питання чому нинішня влада не розслідує це вбивство. Як на мене тому що кучма у мінському процесі заморожує війну на сході, а порошенко на цій війні заробляє і йому вигідно щоб вона не закінчувалася. от і цепочка замкнулася...
народ и горе- влада Показати IP 26 Березня 2018 07:05
Знайте, Лени, Петры,Юльки-мошенницы,Бога не обманешь! Он Вам, не только за воровство , убийства по тупых башках стукнет, а ещё и за цынизм, лицемерие. Его поездками в инвалидной каляске, обмане, убийствах, за войну не проведёшь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus