USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Рік самотності»: у Луцьку вшанували пам’ять улюбленого Кузьми

2 Лютого 2016 23:23
Рівно рік тому сталася жахлива ДТП біля села Лозуватка на Дніпропетровщині, у якій загинув лідер українського гурту «Скрябін», відомий співак Андрій Кузьменко.

Прихильники Кузьми, аби вшанувати пам’ять улюбленого виконавця, влаштували по всій Україні концерти на честь «Скрябіна». Акція отримала назву «Рік самотності».

Понад дві сотні лучан прийшли на Театральний майдан міста, аби висловити свої співчуття та запалити свічку у пам’ять про загиблого співака. Хвилиною мовчання всі присутні віддали шану великому співакові, талановитому музикантові й шоуменові, а після цього співали його пісень.

«Андрій робив дуже багато, аби показати, що треба любити українське, що є українська музика. Завдяки його творчості, позитивному образу я вірю і сподіваюся, що ми будемо його довго пам’ятати», – каже лучанка Аня.

«Цілий рік немає нашого друга, українця, справжнього патріота та талановитого виконавця. Приємно, що велика кількість людей зібралася на майдані міста, аби поспівати його пісень», – наголосив ведучий дійства.

Варто відзначити, що й минулого року у день загибелі відомого музиканта на центральну площу Луцька надвечір прийшло кількасот людей, аби вшанувати пам’ять про видатну людину.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЖИП, ЯКИЙ КУПИВ КУЗЬМА «СКРЯБІН», ВІДПРАВИЛИ В АТО

«Хоча Андрій зараз не з нами, але він завжди у наших серцях. Ми ніколи не перестанемо сумувати за ним», – з сумом зауважили присутні.

Кумирам також принесли альбом, де можна було записати слова, які лучани не встигли сказали улюбленому виконавцю.

Після цього альбом передадуть батькам Андрія Кузьменка.

Варто відзначити, що й минулого року у день загибелі відомого музиканта на центральну площу Луцька надвечір прийшло кількасот людей, аби вшанувати пам’ять про видатну людину

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мама Показати IP 3 Лютого 2016 21:25
Смілива людина!!! Він говорив що він,,для них моль,,,ні Андрію-вони Тебе злякались, тому зараз Ти на небі!Скажи Господу всю правду ,вони заплатять за кожну краплю крові!Рідним найтяжче_співчуваю.....
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 11:28
2004 року під час Помаранчевої революції Кузьма агітував за Віктора Януковича: по контракту з «Інтером» Кузьменко був зобов'язаний брати участь у всіх акціях телеканалу.[2][3][4] Через це мав багато звинувачень, у тому числі від Ростика, Шури, а також Андрія Підлужного.[Джерело?] За словами Кузьми, провладні сили пригрозили йому тоді, що він матиме проблеми після виборів, якщо не підтримає Януковича. Водночас Віктор Ющенко для нього вже тоді був «абсолютно непозитивним героєм». - смілива людина :))))
Анонім Показати IP 6 Лютого 2016 09:40
Щира, гарна людина загинула, а ви про політику! Коли ви вже нею наїстеся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus