USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рівненські селяни відправили волинських силовиків додому

20 Січня 2014 15:30
У селище Степань приїхали представники Волинського автомайдану. Наразі вони спільно з мешканцями селища, представниками ДАІ та міліціонерами домовились про супровід автотранспорту силовиків, - повідомляє -«ЧаРівне».

На вимогу автомайданівців, громадські активісти долучаться до супроводу колони, у якій рухаються силовики. Натомість правохоронці запевнили селян, що волинський беркут повертається назад до Луцька. Ті, у свою чергу розблокували виїзд автомобілів. Утім лише у волинському напрямку.

Разом з тим, активісти все-таки не довіряють правоохоронцям й наполягають на тому, що їх автомобілі будуть супроводжувати силовиків по дорозі додому. Адже якщо ситуація зміниться і силовики надумають вирушити до Києва, автомайданівці спільно з мешканцями Сарн та Степаня знову вдадуться до блокади.

Нагадаємо, до цього силовиків декілька годин тримали в облозі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Липины Показати IP 20 Січня 2014 16:57
Видимо они так хотели попасть в Киев. Что за страна ? Когда вооруженных силовиков, колхозники вертят как хотят.
Бла-бла Показати IP 20 Січня 2014 17:11
Видно, люди не в формі варті більше, як беркутівці і мають значно більшу силу
Юрій Показати IP 20 Січня 2014 17:22
Просто, надіюсь, наші волинські силовики розуміють, що їх примусять бити їхніх же друзів, сусідів, односельчан. Українців, які прагнуть для них же кращого життя. Якщо справді вернулись назад - моя їм повага.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus