USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Різновиди та сфера використання поліпропіленових труб для монтажу каналізаційних систем*

17 Листопада 2022 14:43
Наразі чавунні труби для каналізації майже ніхто не використовує. Це пов'язано з їх великою вагою, проблемами із доставкою та встановленням. Їм на зміну прийшли легкі поліпропіленові труби, які відрізняються простим процесом монтажу та здатні скоротити час на збирання каналізаційної системи.

Переваги поліпропіленових труб для каналізації

Перш за все, це абсолютно інертний матеріал, який не вступає в хімічну реакцію з фекальними водами та відходами. Саме тому каналізаційні системи з поліпропілену не мають корозії або пошкоджень, що пов'язані зі взаємодією фекалій і матеріалу. Завдяки гладкості поверхні всередині труб не утворюється засмічень, що дозволяє в оптимальному режимі використовувати каналізаційні системи.

Крім того, системи легко переносять підвищення температури, тому їх можна використовувати для дуже гарячої води та навіть окропу. Руйнування і плавлення стінок починається за температури 140°. Але основна перевага таких виробів – це невисока вартість і суттєвий термін використання. Спеціалісти підрахували та визначили, що строк служби таких труб може складати 200 років.

Різновиди поліпропіленових труб для каналізації

Є кілька різновидів, які відрізняються за товщиною стінок та температурою плавлення. Тому розрізняють вироби, які призначені для внутрішньої та зовнішньої каналізації. Вони мають свої певні позначення.
Поширені марки поліпропіленових труб:

- PN 25 – це вироби, які мають армування, що виготовлене з алюмінієвої фольги та скловолокна. Завдяки цим доповненням труба має покращені властивості та мінімальний коефіцієнт термічного розширення. Вироби дуже стійкі та міцні.

- PN 20 – це також вироби, які вирізняються підвищеною міцністю і використовуються для внутрішніх робіт, під час створення систем опалення.

- PN 16 – це недорогі вироби, які використовують для обладнання внутрішніх систем каналізації, вони працюють за принципом самотоку. Щоб такі прилади безвідмовно функціонували, потрібен відповідний нахил.

- PN 10 – це найбільш поширений варіант, який коштує зовсім дешево та використовується найчастіше. Зазвичай використовують під час монтажу внутрішніх систем каналізації, а також для постачання холодної води. Іноді їх застосовують під час монтажу теплої підлоги.

Щоб придбати поліпропіленові труби, каналізаційне приладдя гуртом, варто звернутися до компанії B2B.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus