USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Родичі загиблих у Харкові відмовилися брати гроші від Зайцевих

27 Жовтня 2017 11:54
Мати й бабуся Алли та Анастасії Сокіл, які загинули в результаті ДТП в центрі Харкова, відмовилися приймати гроші від родини винуватиці аварії Олени Зайцевої.

Про це повідомляє "Сегодня".

За словами жінки, мати Олени Зайцевої приїжджала до неї, але вона не хотіла з нею спілкуватися.

Її мати приїжджала до нас. Я не захотіла з нею зустрічатися. Нам не потрібно від них нічого, адже ніякими грошима не можна окупити двох моїх дівчаток, – розповіла вона.

Жінка досі перебуває в шоці, тому що замість того, щоб святкувати 20-річчя внучки, в будинку влаштували поминки з нагоди дев'яти днів з моменту її загибелі.

"Ми поки не думали з приводу позовів, моральної компенсації. Для мене зараз головне – провести всі необхідні ритуали", – додала вона.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Аналіз показав присутність у крові Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg, який проходить як свідок, може бути змінений. Натомість сам Дронов у коментарі журналістам заявив, що «їхав на зелене світло 100%». 24 жовтня у лікарні Харкова Генадія Дронова взяли під охорону правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus