USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Романюк розказав, як «малолєткою» працював на будівництві. АУДІО

9 Серпня 2012 17:47
Вітаючи із професійним святом волинських будівельників, луцький мер Микола Романюк пригадав і свою трудову молодість. Посадовець розповів про роботу різноробочого будівельної бригади.

Урочистості з нагоди Дня будівельника відбулися у Палаці культури Луцька 9 серпня.

Будівельників та інших причетних до свята привітали владці. Вони нагородили їх почесними грамотами.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що сьогодні вранці до нього зателефонував голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха і привітав його з Днем будівельника.

«Сьогодні вранці дзвонить Віктор Григорович Чорнуха і вітає мене з Днем будівельника. Думав, що він, скажемо так, пожартував. Я кажу: «Віктор Григорович, я тобі можу показати свою трудову книжку. В мене перший запис в трудовій книжці: різноробочий будівельної бригади луцького меблевого комбінату», ‒ сказав мер.

«Я чому саме з цього розпочав? Ну, так сталося. Не поступив я. Хотів бути дуже офіцером, не поступив у військове училище, приїхав кудись на роботу. Малолєтка ше, як кажуть. В цех не можна. Взяли в будівельну бригаду різноробочим», ‒ продовжив Романюк.

«І я вдячний долі і Богу, що так сталося. Ось там я розпочав свій життєвий шлях, зрозумів, що таке бетон носити і всі інші речі. Обідня перерва, коли посилали десь за паркан за…», ‒ виступ мера перервав сміх у залі.

Свої вітання на адресу винуватців прийдешнього свята висловив заступник губернатора Станіслав Ющик. «Серце і душа радіє, що будівельні крани…стріли їх рухаються. Це означає, що життя йде вперед», ‒ сказав посадовець.

Заступник голови обласної ради Юрій Лобач також привітав будівельників. «Хочу подякувати вам за вашу нелегку працю. Ви не тільки розвиваєте інфраструктуру нашого краю, ви даруєте новий подих, нове життя нашим селам, нашим містам. Тоді, коли будуєте лікарні, ФАПи, школи, будинки», ‒ мовив Лобач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правдолюб Показати IP 10 Серпня 2012 08:46
ПАНЕ РОМАНЮК ,ВИ ЗВИСНО ДУЖЕ БАГАТО РОБИТЕ В МИСТИ ,АЛЕ ВИ ПОДИВИТЬСЯ НА ТРОТУАРИ ПО ПРОСПЕКТУ ВИДРОДЖЕННЯ,СТИД ТА СРАМ ОСОБЛИВО БИЛЯ 30 ГО БУДИНКУ
Таня до правдолюб Показати IP 10 Серпня 2012 11:30
Ой-ой-ой, не давали правдолюбу велику ложку жирної манної каші! Він обурюється!
Собутильнік Показати IP 14 Серпня 2012 12:35
Коля, ми тебе тут і досі чекаємо, приходь ти нам більше потрібний,чим в міській раді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus