USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Романюк звільнив директора КП

28 Березня 2012 15:47
Луцький міський голова Микола Романюк своїм розпорядженням звільнив директора КП «Естет».
Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.
Звільнити із 26 березня зі займаної посади директора комунального підприємства «Естет» Олександра Дудіна розпорядився Микола Романюк.
«Відповідно до підстав, передбачених контрактом (пункт 8 стаття 36 КЗпП України)», ‒ йдеться в документі.
Окрім того, КП «Естет» зобовʼязане виплатити компенсацію колишньому директору за 9 календарних днів невикористаної відпустки.
Нагадаємо, комунальне підприємство «Естет» створила Луцька міська рада 1 грудня 2011 року. Цим рішенням вона втрутилася до конфлікту між громадським об’єднанням «Волинський центр дозвілля молоді «Естет» та ТзОВ «Клуб молодіжного дозвілля» навколо приміщення на проспекті Відродження в Луцьку.
21 грудня 2011 року Микола Романюк своїм розпорядженням призначив директором новоствореного КП Олександра Дудіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
з преси Показати IP 28 Березня 2012 17:35
Голова міста починає прозрівати і скеровує свою твердість в правильне русло. "І я прозрівати Став потроху... Доглядаюсь, - Бодай не казати! Кругом мене, де не гляну, Не люди, а змії... І засохли мої сльози, Сльози молодії". Т.Г. Шевченко. Три літа.
в продовження... до з преси Показати IP 29 Березня 2012 00:43
Романюк: "Як у дзеркало я глянув - ух, і там зміюка. Як же ж можна без сліз бути, Якщо ж сам гадюка?!."
справедлива думка Показати IP 29 Березня 2012 14:17
щодо минулих керівників КП, так як із-за свого самодурства, вибачте, але називаю речі своїми іменами, Борисюк та Дудін вже давно сидять на пороховій бочкі,адже там назбиралося декілька статтей карного кодексу за час їхньої "естетичної" діяльності. цікаво, чи влада зможе показати, що вона влада. Визнати помилки і відповідно реагувати. давно треба було втрутитися і наказати вискочок по закону, які нахабно звели нанівець діяльність Естету. А насправді, КП може стрімко процвітати, адже залучивши якісних молодих фахівців, перед цим зробивши достойний ремонт в середині приміщення та зовнішній вигляд (адже назва не відповідає візуальному сприйняттю), можна вийти на новий рівень не тільки фінансового, а й культурного.Маю на увазі скласти достойну танцювальну конкуренцію в плані підготовки та наданні танцювальних послуг. Наприклад я особисто ніяких таких зрушень від Дудіна та Борисюк за роки керування не побачив, хоча навіть достойної імітації.Так як моя донечка займається в одному з гуртків Естету, я вважаю, що це справедливе рішення Романюка звільнити Дудіна, але чи цього достатньо, щоб звільнити Естет від зазіхання на нього Дудіна О. та Борисюк Л. мені не відомо.Надіюсь , що це припиниться і наші діти будуть спокійн займатися та розвивати свої таланти.
Що бачу те й кажу Показати IP 30 Березня 2012 23:08
"справедлива думка" тепер вам ніхто заважати не буде, не переживайте!!! І якщо вам так погано було там так займатися під керівництвом Борисюк та Дудіна то чому ж не звертались з пропозиціями про покращення та зміни, а зараз тишком нишком висловлюєте свою "справедливу думку" та не знайшли місця кращого за Естет!?А Тепер там "чудовий" запах в туалеті, та дуже "блискуча підлога" та "надзвичайно вічливе" керівництво"!!!!
справедлива думка Показати IP 2 Квітня 2012 22:23
"Що бачу те й кажу" більше схоже на "що кажу не знаю". бо дійсно і підлога блискуча буде, і запах в туалеті буде, а від декого запаху якраз і не буде
Пролетаріат Показати IP 25 Квітня 2012 22:35
"Покращення" помітно :))) Напротязі двох років відвідувала аеробіку. Завжди було багато відвідувачів, а тепер - пустота, хоча зрозуміло, якщо новий молодий тренер замість заняття із людьми розмовляє по телефону і поглядає на часи, а ви собі робіть самі що хочете, їй не до них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus