USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Росія готується до наступу ЗСУ на двох напрямках, – британська розвідка

8 Січня 2023 12:51
Перед воєнно-політичним керівництвом Росії стоїть дилема стосовно вибору, обороні якої ділянки фронту віддати перевагу – півночі Луганщини чи Запоріжжю.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії, передає Укрінформ.

Як ідеться у зведенні, те, як російські війська удосконалюють оборону своїх позицій, свідчить про їхнє очікування широких наступальних операцій України у двох секторах: на півночі Луганської області, або на Запоріжжі.

При цьому, зауважують у британській розвідці, великий український прорив на Запоріжжі загрожуватиме життєздатності російського «наземного мосту», що з’єднує Ростовську область РФ і Крим, а успіх України на Луганщині ще більше підірве оголошену військову мету Росії «звільнити» Донбас.

Читати ще: Пік російського натиску на Бахмут минув, ближчим часом успіх малоймовірний, – британська розвідка

«Рішення про те, протидію якій із цих загроз віддати перевагу, ймовірно, є однією з головних дилем для російських планувальників», – зазначається у зведенні.

У попередньому зведенні британської розвідки йшлося про те, що бої навколо міста Кремінна на Луганщині залишаються одними з найзапекліших на лінії фронту через спроби російських військ убезпечити правий фланг свого Бахмутського сектора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Січня 2023 15:01
чи ЗСУ готові до нового наступу москалів на півночі?
Так Показати IP 8 Січня 2023 16:18
То коли вже ЗСУ має наступати на Москву?
Доктор Хлус до Так Показати IP 8 Січня 2023 18:37
як тільки ти підеш у ЗСУ, так і відразу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus