USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Росія розчарувалась у Трампові, – The Washington Post

31 Липня 2017 16:21
Кремль вже не робить ставку на президента США Дональда Трампа. А заява Володимира Путіна про видворення дипломатів США із Росії свідчать про те, що Росія починає мстити Штатам.

Про це пише The Washington Post, передає zn.ua.

Після погодження Сенатом нових санкцій проти Росії очевидно, що Дональд Трамп тепер «зв'язаний по руках і ногах». Тож Росія знову постала перед жорсткою реальністю - чекати скасування санкцій від Трампа не варто.

«Рішення видворити сотні американських дипломатів і працівників американського посольства - це тільки перший залп у відповідь на санкції США. Подальша реакція, швидше за все, буде непередбачуваною і наповненою емоціями, пов'язаними з розчаруванням російського лідера, який, ймовірно, думав, що президентство Трампа може все змінити», – пише видання.

Журналісти цитують публіциста Андрія Колесникова, який каже, що перші санкції не налякали російських чиновників, але тепер вони «відчувають, що все дуже серйозно».

При цьому експерт у закордонних справах Московського державного університету Андрій Сидоров вважає, що вже восени може початись економічна війна між Росією і Штатами.

«Якщо законопроект про санкції буде затверджений, а дуже ймовірно, що так і станеться, тоді ми неминуче увійдемо в стадію, яку ми називаємо Холодною війною. А «холодна війна» включає багато варіантів відповіді», – сказав Сидоров.

Нагадаємо, 27 липня Сенат США схвалив законопроект, який передбачає введення додаткових санкцій щодо Росії, Ірану та КНДР. 30 липня Президент Росії Володимир Путін заявив, що 755 працівників американських дипмісій, які нині працюють в Росії, повинні будуть покинути країну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12345 Показати IP 31 Липня 2017 16:33
А как радовались, а сколько шампанского то выпили, какой балаган устроили ... А на деле, прижали Трампа местные дяди, он и положил на рашку ...
6789 до 12345 Показати IP 31 Липня 2017 22:14
ВІн, мені здається, на всіх положив...У тому числі і на Україну...Радіти тому, що між США і Росією починається дуже гаряча "холодна війна" може тільки той, хто живе за принципом " яке щастя, що у сусіда корова здохла", не помічаючи, що епідемія вже зачепила всіх...
Ні таваріщ до 6789 Показати IP 1 Серпня 2017 13:33
Тут ситуація в зовсім другому, війна США з Педерацією послаблює нашого найбільшого ворога, саму перерацію, а тому просто заткнись, якщо не розумієш елементарного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus