USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія відпустила Цемаха, він вирушив на окупований Донбас

11 Вересня 2019 21:35
Бойовик і підозрюваний в причетності до авіакатастрофи літака рейсу МН17 Володимир Цемах разом із донькою повертається на окуповану Донеччину.

Про це свідчить відповідний допис і фото, які опублікувала донька бойовика Марія Левченко-Цемах у російській соцмережі ВКонтакте, передає 24 канал.

Цемаха доставили в Росію літаком Цемаха допитали перед відправленням у Росію, – Зеленський 7 вересня разом з іншими 34-ма утримуваними в Україні особами в межах обміну полоненими.

«Ну що, є в житті щастя, є справедливість, є хороші люди! Тепер жити трохи легше. Ура, дорогі мої! Їдемо додому!» – написала донька Цемаха.
Цемах з донькою

Раніше Левченко-Цемах опублікувала фото автобуса сполученням Донецьк-Москва. Жінка повідомила, що цим автобусом приїхала в Москву.
Допис доньки Цемаха

Журналіст Крістофер Міллер вважає, що Росія відпустила Цемаха задля того, щоб уникнути претензій від Нідерландів у справі про розслідування катастрофи літака МН17. Адже прокуратура Нідерландів вже просила Росію видати Цемаха.

«Звичайно, це означає, що, коли влада Нідерландів знову просить Росію видати Цемаха, то вона може просто сказати: «У нас його немає, він в Україні». Це також означає, що якщо «трагедія» спіткає Цемаха – а-ля Захарченко і так далі – Росія може сказати: «Це сталося в Україні», – написав Міллер у своєму твітері.
Цемах – головний свідок, а тепер ще й підозрюваний у справі про збиття у 2014 році в небі над Донбасом малайзійського Boeing-777 рейсу MH17. З 2014 року Цемах командував окремою ротою протиповітряної оборони Сніжного. Саме в цьому місті у липні 2014 року зафіксували пересування російського БУКа, з якого збили MH17.

Цемах у відеоінтерв’ю російським пропагандистам розповів про збиття літака MH17. Останні миті на відео заглушили, але експерти, читаючи по губах, зрозуміли, що Цемах говорив про ЗРК «Бук», з якого і було збито літак. За словами Цемаха, проросійські бойовики нібито цілилися в українські літаки. Чоловік розповів і про те, як витягував «якогось пацана» та ховав «щось».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ігор луцький Показати IP 11 Вересня 2019 22:07
Я подумав,що це дружина.
Луцьку Показати IP 12 Вересня 2019 08:10
Це громадяни України! І повернулись на Україну! І не захотів в Україну....
віктор Показати IP 12 Вересня 2019 08:11
Це ж треба так не дружити з власними мізками, щоб привселюдно оголосити місце, куди тікаєш, та ще й добровільно їхати на смерть . Це ж люди серйозно вірять, що расєя їх буде захищати. Ну, царство їм небесне, хоча ні - горіть в пеклі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ігорю Показати IP 12 Вересня 2019 08:25
Череп теж будеш вимірювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus