USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Росіяни не зможуть захопити більше територій у найближчі місяці, – ISW

22 Серпня 2022 08:12
Інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні повідомив, що росіяни не зможуть захопити більше територій у найближчі місяці.

Про це інформує УНН.

«Російські наступальні операції на сході України, ймовірно, вичерпали обмежений імпульс, який вони набрали наприкінці липня, і, ймовірно, досягають кульмінації. Російські військові продемонстрували постійну неспроможність перетворити невеликі тактичні успіхи в оперативні успіхи, недолік, який, ймовірно, перешкодить росії досягти значних територіальних успіхів у найближчі місяці, за винятком серйозних змін на полі бою», – повідомили експерти.

Ключові висновки:

Російські війська здійснили кілька невдалих наземних штурмів на південний захід і південний схід від Ізюма.

Російські війська здійснили наземний наступ на південний схід від Сіверська та на північний схід і південь від Бахмута.

Російські війська досягли обмежених успіхів на захід від міста Донецька, але не проводили наземних нападів на адміністративний кордон Донецько-Запорізької області.

Російські війська здійснили безуспішні наземні штурми на південний захід від Донецька та продовжили атакувати населені пункти на північний захід і південний захід від Авдіївки.

Російські війська здійснили кілька штурмів на лінії фронту Херсон-Миколаїв і частково просунулися на схід від міста Миколаєва.

Російські сили, ймовірно, не навчають новобранців дисципліні, створюючи уповноважену силу, яка бере участь у хуліганстві в Росії та незаконній поведінці в Україні.

Російська окупаційна влада посилила фільтраційні заходи та викрадення на окупованих територіях напередодні Дня Незалежності України 24 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus