USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Росіяни шукають золоті злитки, що випали з літака

16 Березня 2018 12:24
Кількість пошукових запитів на придбання авіаквитків до Якутська після появи інформації про втрату золота з літака збільшилася утричі.

Місцеві жителі в російській Якутії другий день активно шукають золоті злитки, загублені вантажним літаком Ан-12 в результаті аварії, пише Корреспондент.net.

Пошуки тривають, незважаючи на офіційні заяви про те, що всі злитки вже були знайдені напередодні.

Агентство РИА Новости наводить слова представника управління Гагарінського округу міста, який підтверджує "золоту лихоманку".

"Сьогодні місцеві жителі ще активно продовжують шукати вантаж", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, не в компетенції влади інформувати людей про те, що, за даними компанії-власника вантажу, всі злитки вже зібрані.

Місцеве видання Sakhalife повідомляє, що люди ведуть пошуки по всьому периметру падіння злитків (площа якого становить кілька квадратних кілометрів), а в соцмережах, тим часом, з'явилася карта, на якому позначена територія падіння вантажу.

За даними Комсомольской правды, місцеві жителі всю ніч нишпорили в околицях аеропорту з ліхтариками.

Пошуки тривають і зараз.

За інформацією російських ЗМІ, кількість пошукових запитів на придбання авіаквитків в Якутськ після інформації про втрату золота зросла в три рази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 16 Березня 2018 14:51
пощастило людям.... а тут тiльки ворони ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus