USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Росії ледве не розбився літак, який перевозив тонни золота

15 Березня 2018 10:26
Після вильоту з аеропорту Якутська в Росії ледве не завалився транспортний літак Ан-12.

Одразу після зльоту в літака відірвало одну зі стулок вантажного люка. На землі валяються кілька частин, вирваних з фюзеляжу лайнера, повідомляє Mash.

На борту лайнера перебував вантаж дорогоцінних металів - 9 тонн золота на 21 млрд 600 млн рублів. Тож нині злітна смуга аеропорту, навколишні поля та кущі вслані зливками золота. Уже зібрали 172 зливки, кожен із яких важить 20 кілограмів.

"Інтерфакс-Росія" із посиланням на прес-службу аеропорту повідомляє, що літак належить авіакомпанії "Німбус".

"Ліву стулку вантажного люка зірвало повітряним потоком, екіпаж прийняв рішення про посадку і приземлився в аеропорту селища Магана за 12 кілометрів від Якутська", - повідомили в прес-службі.

Там уточнили, що літак до рейсу готували техніки, які входять до складу екіпажу цього судна. Вони перевірили його перед вильотом і заповнили карту-наряд на оперативно-технічне обслуговування - відповідно до цього документа, літак був справний і підготовлений до польоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Березня 2018 13:47
Чому над Україною не пролітав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus