USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Росії невигідна ця війна»: волинянин виправдовував збройну агресію РФ та заперечував тимчасову окупацію

11 Лютого 2023 21:20
Волинянин отримав умовне покарання за виправдовування збройної агресії Російської Федерації, а також заперечення тимчасової окупації території України.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що уродженець Ковеля Вадим Ц. у численних телефонних розмовах вживав висловлювання, якими виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію Росії проти України, розпочату у 2014 році, а також виправдовував, визнавав правомірною та заперечував тимчасову окупацію частини території України.

Зокрема чоловік дозволяв собі такі вислови:

– «Ну, з яких ху*ов він добровольно тут сидить четвертий місяць, понімаючи, що єслі ця вся канітєль закончиться, вообще не важно, як вона закончиться: чи позитивно, чи негативно, чи виграє, чи програє Україна, йому пи*да, один хер. Ну, правильно? Ну, а нє? Він стоїть на захисті, бо народ йому довірив, і він потому цей народ рішив заї*ашити. Весь»

– «Значить Україна захватила Херсон. Ну, ї*ануться. Ї*ануться і не встать. Там паспорти люди в чергах беруть, ну, вони захвачують Херсон. Ви хоть те обороніть, що ще є»

– «Ми воспітуємо там бандерівців не понятно для чого. Ну як для чого - щоб в угоду Америці куснути Росію за п'ятку. От всьо, Америка за це нас потріпає за щоку. Скаже: О, ти, собака, молодець. Ну а ми від цього раді, хвостиком віляємо, що нас потріпали за щоку»

– «Що вони можуть воювати десятилетиями. Вони ще оці нові розработки, вони даже не задействовали. Не задействовали зараз в цій войні! Бо це ще не война. Для них це спецоперація. Юридично це зачищається від оцих, де там кричали, «батько наш Бандера». Ну, на х*й, ви це кричите? На х*й, ви їх дратуєте? Тим більше з яких х*в він вообще якийсь батько?! В мене прадіда заїб*шили ці УПА тут, на Волині. Ну, в мене жінка полуполька. Тьотку її заїб*шили. Тоже УПА! Ну, з яких х*в Бандера, с*ка! Він, блін, не українець навіть! Ну, блін. Ну, це йоб**ться! Нащо ви провоцировали руских, якщо вони на це реагіровали, як бик на красну тряпку? Зачем?»

– «Ви їх просто куражили спеціально, щоб вони сюда ввели войська! Кому це вигодно? Америці! Тільки Америці. Росії не вигідна ця война! Ну, не вигодна вона».

Під час досудового провадження між прокурором та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Волинянина визнали винним за ч.1 ст.436-2, ч.3 ст.436-2 КК України. Йому призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі, однак замінили двома роками умовно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ги Показати IP 11 Лютого 2023 21:46
Ги, полюйте на відьом.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2023 21:48
Америці вигідно,а росія, очевидно, здійснила воєнне вторгнення в Україну, щоб зробити щось приємне і вигідне для Америки. Придурків вистачає.
Обама Показати IP 11 Лютого 2023 22:42
Це просто пизд...ець - куди котимося ...
Радувець Ларіса Показати IP 12 Лютого 2023 08:22
Навіщо ви це лайно публікуєте? Вже всі моральні норми перейдено? Сором!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus