USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські командири брешуть Москві про свої «перемоги» в Україні

26 Травня 2022 23:51
Окупанти зазнають на війні нищівних втрат, але продовжують звітувати у кремль про свої «успіхи». Наприклад, про «взяття» села Довгеньке Ізюмського району на Харківщині.

Загарбники відзвітували про його захоплення ще наприкінці квітня. Хоча насправді село перебуває під контролем українських захисників, і за нього досі точаться бої.

З нового перехоплення СБУ зрозуміло, що за таку «перемогу» російського командира-брехуна можуть і в тюрму посадити.

«Понимаешь, в чем прикол? Тут же были разборки: мы если типа Долгенькое не берём, на комдива две, вот три уголовки сейчас висит, его сажают. И всё! А смысл в том, что Долгенькое ещё три недели назад же доложили, что мы его взяли. А мы, вон, за него воюем», – розповідає своїй матері російський загарбник.

Наразі ворог активно обстрілює нібито вже «взяте» Довгеньке та сусідні села з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів і танків. А наші ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus