USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російську пропагандистку Курбатову вигнали з України

31 Серпня 2017 01:38
Служба безпеки України видворила журналістку російського "Первого каналу" Анну Курбатову. Пропагандистка вже перетнула українсько-російський кордон.

Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Курбатовій заборонено в'їзд на територію України терміном на три роки.

У спецслужбі зазначили, що рішення про видворення журналістки було прийнято через її діяльність, яка шкодила національним інтересам України.

Читайте також: Україна видворила пропагандистку, яка розповідала про "неонацизм" на Бандерштаті

Нагадаємо, 30 серпня російський "Первый канал" заявив про затримання їхнього журналіста - Анни Курбатової - у Києві. Пропагандисти писали, що її нібито схопили неподалік від дому та кудись відвезли. У цьому російські ЗМІ звинуватили СБУ. В українському силовому відомстві, натомість, наголосили, що не займаються викраденням людей.

Курбатову внесли до бази даних "Миротворця" через маніпулювання суспільно значимою інформацією і тенденційний виклад подій. На "Першому каналі" вийшов заангажований сюжет пропагандистки про святкування Дня Незалежності України.

Її останній сюжет також був про Україну і стосувався висланих з країни іспанських журналістів через їхню антиукраїнську діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus