USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З України видворять російську пропагандистку, яку начебто викрали

30 Серпня 2017 17:17
Наразі українські правоохоронці готують документи для офіційного видворення з країни журналістки російського пропагандистського каналу Анни Курбатової, про "викрадення" якої нещодавно заявили росЗМІ.

Про це на сторінці у "Фейсбуку" повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська, пише УНІАН.

"Російська пропагандистка Анна Курбатова буде примусово повернута до РФ. Україна є правовою державою, її правоохоронні органи діють виключно в рамках чинного законодавства. На цей момент триває оформлення необхідних документів для її офіційного видворення", - сказано у повідомленні.

"Так буде з кожним, хто дозволяє собі ганьбити Україну", - додала Гітлянська.

Раніше про викрадення журналістки "Первого канала" повідомляли росЗМІ.

Нагадаємо, Курбатова потрапила до бази українського сайту "Миротворець" через антиукраїнську пропаганду, зокрема, маніпулювання інформацією та підготовку тенденційного сюжету про парад на День Незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 30 Серпня 2017 19:18
Так будет с каждым.... Лютая собачка какая!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus