USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський смартфон не продається навіть за умов дефіциту західної електроніки. Але творців це не бентежить

25 Квітня 2022 13:19
Російська компанія «Смартекосистема», яка вирішила замінити своїм смартфоном AYYA T1 гаджети Samsung і Apple, розповідає про успішні продажі. Але це брехня.

AYYA T1, що його широко розрекламували депутати російської держдуми як альтернативу айфонам, провалився у продажах. За перші три місяці 2022 року вдалося продати лише 370 пристроїв на загальну суму $90 тис.

Це при тому, що у парламенті рф засідає 450 народних обранців. Тобто навіть не всі вони готові користуватися імпортозамінною продукцією, незважаючи на підтримку путінської політики, яку постійно висловлюють.

Читати ще: Кремль хоче контрафактом ввозити Apple, Tesla, Jaguar та інші закордонні товари

У «Смартекосистемі», втім, налаштовані рішуче. Компанія заперечує провал свого дітища, стверджуючи, що всю партію розпродано, і демонструє готовність розвивати проєкт, випустивши власний процесор та операційну систему.

Читати ще: Стоп-лист компаній і брендів, які принципово пішли з Росії

При цьому більшість аналітиків скептично ставляться до AYYA T1, не бачачи у ньому повноцінної заміни популярним смартфонам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus