USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російський суд засудив Савченко до 22 років позбавлення волі

22 Березня 2016 15:51
Донецький міський суд Ростовської області РФ оголосив вирок українській льотчиці, народному депутату Надії Савченко, засудивши її до 22 років позбавлення волі. Про це повідомляє УНН.

“Савченко Надію Вікторівну визнати винною...”, — зачитав вирок суддя.

Після цієї фрази Надія Савченко почала співати українських пісень і не дала судді можливості оголосити міру покарання.

Суд оголосив перерву на 5 хвилин.

Українка під час оголошення вироку заспівала пісню "Горіла шина". Зазначимо, що в тексті пісні вона додала від себе "ой судді судді ви мої, більше судити мене не будете, самі по тюрмах підете".

Після перерви оголосили вирок та міру покарання.

"Суд приходить до висновку, що виправлення Савченко можливо тільки в умовах ізоляції від суспільства... Визнати винною", - зачитав вирок суддя.

"Вбивство - 18, замах - 4, перетин кордону - штраф. Загалом: 22 роки і штраф 30 тисяч рублів", - додав один з адвокатів українки Микола Полозов у Twitter.

На оголошення вироку Н.Савченко доставив кортеж з шести автомобілів.

Нагадаємо, сторона обвинувачення під час виступу в Донецькому міському суді Ростовської області РФ виступила з вимогою покарати народного депутата, українську льотчицю Надію Савченко на 23 роки позбавлення волі.

Вирок може бути оскаржений протягом 10 днів.

Тим часом на набережній Москва-ріки одразу навпроти Кремля з’явився плакат на підтримку української льотчиці Надії Савченко.

Фото у своєму Twitter опублікував адвокат української льотчиці Микола Полозов.

На світлині видно величезний напис "Свободу Надежде Савченко", розвішений на перилах набережної навпроти кремлівських стін.



ФОТО ЧИТАТИ ЩЕ: ВИРОК ПО СПРАВІ САВЧЕНКО СПРИЯТИМЕ ЇЇ ОБМІНУ, – ЕКСПЕРТ

Нагадаємо, 22 березня суд російського Донецька продовжив зачитувати вирок українській льотчиці Надії Савченко. У залі суду влаштували провокації, запустивши провокаторів-тітушок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 22 Березня 2016 16:12
Путлєровська хунта вбила 10 тисяч українців, окупувала частину Донбасу та Крим. Хіба після того, можна чекати помилування Савченко. ...А деякі волиняки продовжують ходити у маскальску секту РПЦ.
хочу добавити Показати IP 22 Березня 2016 16:43
коментар було видалено
ігор Показати IP 23 Березня 2016 10:23
а волинський невинному довічне призначив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus