USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розборки між Ющенком і Тимошенко не стосуються Ковеля?

12 Вересня 2008 09:21
Міський голова Ковеля Сергій Кошарук вважає, що у випадку прийняття звернення до Президента України, Ковельська міська рада перевищила би свої повноваження. Про це пан Кошарук розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
Мер Ковеля вважає, що це «досить мудре і виважене рішення. По-перше, не загострювати ситуацію на місцях. По-друге, дійсно, політичні питання і зокрема апеляція до таких інституцій, як Президент, чи то був би голова Верховної Ради, чи Прем’єр-міністр, то рада (Ковельська міська, - «ВН»), як така має чітко визначені повноваження, що стосуються чітко окресленої території нашої громади, міста Ковеля».
«А такі звернення (до Президента України - «ВН»), такого роду вони дійсно мають бути все-таки від політичних сил. І для того правильно зроблено було, що фракція зібралась, засвідчила свою позицію і таке звернення пішло саме від фракції, а не від ради. Бо в такому разі, на мою думку, рада би перевищила свої повноваження», - зазначив ковельський градоначальник Сергій Кошарук.
Довідково:
11 вересня місцева фракція Блоку Юлії Тимошенко відкликала у Ковельській міськраді власну заяву про скликання позачергової сесії ради, на якій мали розглянути звернення до Віктора Ющенка щодо політичної ситуації в країні. Натомість це звернення бютівці ухвалили лише від імені власної фракції у Ковельраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 10:26
Це вже друга серйозна перемога Кошарука над Кіндером. Кіндер довго не міг оговтатися пілся провалу на виборах мера, а зараз Кошарук просто декласифікував його. В очах Балоги Кошарук тепер серйозний переможець, особливо на фоні неспроможності керувати радою луцьким міським головою Шибою. Що ж, Кошарук молодець!
Бютман Показати IP 12 Вересня 2008 11:33
Респект Кошаруку! Позиція вірна. А то у нас, останнім часом, ВСІ керують ВСІМ, і НІХТО НІ ЗА ЩО не відповідає. Наведіть порядок в себе під носом, а вже тоді беріться за справи державного масштабу! Молодь - до керівництва країною!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus