USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Рожищенський ветеринарний коледж прийняв сьогодні 93 нових студенти

2 Вересня 2013 17:05
На першому курсі Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Г. Гжицького цьогоріч навчатиметься 93 студенти.
Сьогодні майбутніх фахівців вітали на урочистостях з нагоди Дня знань. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

На свято першого дзвоника завітав ректор Львівського університету, підрозділом якого є коледж, академік Михайло Гладій, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко.

«Ринок праці краю дуже зацікавлений у кваліфікованих фахівцях тваринництва, а Рожищенський коледж готує саме таких. Його випускники: зоотехніки, фельдшери-ветеринари, інші спеціалісти, - є конкурентоздатними та якнайкраще себе зарекомендували. Розвиток аграрної галузі і розбудова села - важливі і взаємопов’язані напрямки роботи, адже Президент України наголошує, що за сучасним селом – майбутнє», - зауважив Віталій Карпюк.

«Стабільна робота і нарощування виробництва підприємствами агропромислового комплексу безумовно дасть поштовх до розбудови сільських територій, де жити і працювати вам, випускникам коледжу. Волинь – один із лідерів у підтримці галузі АПК, щороку об’єми виробництва тут зростають і є дефіцит спеціалістів», - акцентував заступник голови облдержадміністрації.

Довідка. На 2-х відділеннях коледжу нині навчається близько 400 студентів.
За час існування навчального закладу підготовлено понад 8 тисяч висококваліфікованих спеціалістів - аграріїв-зоотехніків, ветеринарів-фельдшерів, техніків з штучного осіменіння тварин.
Випускники коледжу успішно працюють на потужних сільськогосподарських підприємствах краю, започатковують власну справу. Чимало продовжує освіту у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Г. Гжицького, реалізовують себе на науковій ниві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus