USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Волиньраді – «за» новий регламент. ВІДЕО

18 Січня 2016 13:06
Обмеження кількості запитів та виступів з одного питання, погоджувальна рада та інші нововведення – проект регламенту облради підтримали члени постійної комісії Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 18 січня.

Як повідомив депутат Олександр Курилюк, серед нововведень пропонованого проекту регламенту – погоджувальна рада депутатських фракцій, що діятиме для того, щоб уникнути протиріч та щоб узгоджена позиція вироблялася оперативно. Також передбачається, що депутат зможе оголошувати не більше двох запитів під час одного пленарного засідання, щоб раціонально використовувати час. Також скорочений час для виступів депутатів, а для оголошення запитів передбачили 45 хвилин. Відповідно до нового регламенту, заяви та виступи оголошуватимуть у різному – після розгляду усіх питань порядку денного. Депутат зауважив, що цю редакцію регламенту погодили усі керівники фракцій обласної ради.

Голова комісії Роман Микитюк поцікавився, скільки виступів з обговорення одного питання передбачено відповідно до проекту регламенту. Олександр Курилюк відповів, що передбачається не більше одного виступу. Проекти рішень повинні подаватися не пізніше, ніж за 22 дні до сесії, але в документі прописана норма про те, що пропозиції до порядку денного можуть подаватися після закінчення цього терміну.

Члени комісії рекомендували облраді підтримати пропонований проект Регламенту обласної ради сьомого скликання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Січня 2016 14:31
знову регіони до влади дорвалися і керують
АС Показати IP 18 Січня 2016 14:34
Зібралися ледарі і шахраї з усієї Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus