USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розпочато кримінальне провадження за фактом отруєння учнів у Лудині

3 Березня 2017 17:12
За фактом отруєння школярів у селі Лудин Володимир-Волинського району розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як відомо волинянам, сьогодні, 3 березня, із Лудинської загальноосвітньої школи до Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання було доставлено дітей з симптомами отруєння. За станом на 16:30 внаслідок хімічного отруєння в сільській школі відомо, що госпіталізовано 21 учня та 1 вчительку.

На місце події виїжджали медики, санстанція та керівники правоохоронних органів. Як повідомляв БУГ, рятувальники разом з представниками районної влади прийняли рішення зірвати підлогу в місці, де була розлита речовина, та перекрити частину школи. За неофіційною інформацією, причина отруєння - гербіциди, але поки немає офіційного заключення санітарно-епідеміологічної служби.

Як повідомляв УНІАН, масове отруєння дітей невідомою речовиною сталося під час уроку хімії, однак ця інформація наразі не підтрверджена.

Наразі до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей персоналом навчального закладу та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 137 Кримінального кодексу України.

Хід розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Загрози для здоров'я госпіталізованих дітей нема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus