USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розповіли, які освітні потреби мають школи в Луцькій ОТГ

11 Грудня 2020 16:22
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, секретар міської ради Юрій Безпятко та начальник управління освіти Зіновія Лещенко відвідали школи сіл Княгининок та Забороль, аби ознайомитися з їх станом та потребами.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Директор Княгининівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Любов Хом’як розповіла посадовцям, що на разі утеплення та ремонту потребує фасад одного з корпусів школи. В поганому стані також внутрішній двір навчального закладу. На балансі цього НВК перебуває ще й дитячий садочок, в якому продовжуються роботи з утеплення фасаду й заміни покрівлі. А одна із його груп потребує комплексного ремонту. На завершення робіт із міського бюджету планується виділити 2.8 млн грн.
«Внаслідок об’єднання громад у наших повноваженнях є також і турбота про заклади освіти навколишніх сіл. Сьогодні пріоритетною є освіта, навчальний процес продовжується, тож дітям має бути комфортно та затишно.

Попередньо, громада жила своїм життям, певні роботи вже було розпочато. Сьогодні, у зв’язку з тим, що починається формування бюджету на наступний рік, ми вивчаємо, що було зроблено, а що зробити ще необхідно», - розповіла Ірина Чебелюк.
Про свої потреби розповіли також представники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Забороль.
«Луцька міська рада тепер несе відповідальність за значно більшу кількість шкіл - шкіл приєднаних територіальних громад. Школа у селі Забороль є надзвичайно перевантаженою, при нормативах у 200 учнів, тут навчається більше 400 дітей. Проблема є досить серйозною, адже навчання проходить аж у три зміни.

Зараз триває добудова нового корпусу школи. Будемо передбачати кошти на наступний рік, щоб не зупиняти роботи і продовжувати будівництво», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus