USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Розумниця» не переконала волинського губернатора

18 Серпня 2008 18:27
Губернатор Волині Микола Романюк під час наради у ОДА висловив своє незадоволення діяльністю держінспекції з контролю за цінами у Волинській області, – повідомляє 18 серпня репортер «Волинських Новин».
За інформацією заступника начальника державної інспекції з контролю за цінами у Волинській області Вікторії Тимчишеної, цінова ситуація щодо основних продовольчих товарів за останню декаду характеризувалася відносною стабільністю. Найбільше підвищився рівень середніх цін на курячі яйця (на 12%) через підняття оптових цін новолинськими виробниками.
Як розповіла пані Тимчишена, серед позитивних тенденцій є завезення ТзОВ «Волвест» соняшникової олії «Розумниця», літр якої коштує на 50 копійок менше (8 гривень 87 копійок), ніж аналогічний об’єм «Олейни». Іншим позитивом є випуск волинськими виробниками окремих продуктів, що реалізовуються за цінами, нижчими від середньоринкових. Це, зокрема стосується масла, борошна та цукру.
Вікторія Тимчишена також проінформувала, що ціни на нафтопродукти у Волинській області знижуються – за період з 11 по 14 серпня ціна на бензин та дизпаливо впала на 1-2 відсотки. Очікується, що зростатиме вартість скрапленого газу, житлово-комунальних послуг та проїзду у громадському транспорті.
Миколу Романюка здивували деякі цифри, оприлюднені представницею держінспекції з контролю за цінами. Волинський губернатор поцікавився, де можна знайти олію за 8,87 гривні за літр при середній ціні на ринках 11,22 гривні, цукор по 3 гривні 5 копійок за кіло при середньому рівні у 3 гривні 66 копійок тощо. Пані Тимчишена у виправдання відповіла, що такої дешевшої продовольчої продукції недостатньо надходить у торговельну мережу Волині.
«Я би хотів, щоби ви перейшли від ролі статиста до ролі організатора», – порадив волинський губернатор державній інспекції з контролю за цінами. На його думку, одним із таких можливих заходів могло стати інформування населення через ЗМІ про те, де можна придбати дешевші продтовари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петрович Показати IP 18 Серпня 2008 18:29
Романюк молодець. Так її!
Рабинович Показати IP 18 Серпня 2008 19:18
Это интересно. Вот так толкает глава ОДА к корупции чиновников. Задумайтесь - "стать организатором" чего то! Кстати посмотрите интересный сайт: http://blog.disell.ru/komsomol
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 09:33
Пані Тимчишина інформуючи голову ОДА та інших чиновників наводила ціни за якими відпускається продукція з оптових баз (оптові ціни), а от заїхати на ринок чи сільський магазин (роздрібна торгівля) явно полінувалась... Рекомендую надалі при визначенні цін на товари заїжджати просто на підприємства-виробники, там буде ще дешевше.
Конкретно Показати IP 19 Серпня 2008 11:24
Потрібно розігнати інспекцію з контролю за цінами. Не справляються з роботою - до дідька. А інакше це лише випускання пару.
NutKeltAutoth Показати IP 17 Жовтня 2008 13:40
http://gggabqpuptlltouioi.com gggabqpuptlltouioi gggabqpuptlltouioi gggabqpuptlltouioi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus