USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Курченко відхрестився від знайомства з Саакашвілі

11 Грудня 2017 13:21
Бізнесмен Сергій Курченко позивається до Генерального прокурора Юрія Луценка за наклеп стосовно переговорів та зв'язків з Міхеїлом Саакашвілі. Про це повідомляє "Країна" з посиланням на прес-службу Курченка.

"5 грудня у Верховній Раді України Генеральний прокурор Юрій Луценко безвідповідально заявив, що Сергій Курченко фінансує протести Михайла Саакашвілі, спрямовані на перезавантаження існуючої влади", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим сам Курченко заявив, що "Саакашвілі не знаю і знаю не хочу. А ось з Порошенко ми знайомі і дуже навіть добре".

Курченко заявляє, що в 2013 році купив у Петра Порошенка медіа-холдинг групи UMH за 400 000 000 доларів США. З його слів, після продажу Порошенко не сплатив жодних податків у бюджет України.

В прес-службі Курченка нагадали, що це вже буде другим за останні два місяці позов про захист гідності та гідності до української влади. Перший суд проти Петра Порошенка перебуває на розгляді в Печерському районному суді міста Києва з 4 жовтня.

Як повідомлялося, опальному екс-президенту Грузії Михайлу Саакашвілі інкримінують отримання фінансування акцій протесту від Сергія Курченка, який нібито задумав "розхиатати" ситуацію в Україні з метою перевантаження діючого режиму.

Раніше Саакашвілі спростував звинувачення у зв'язках з олігархом Сергієм Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВАСЯ Показати IP 11 Грудня 2017 14:54
Отака держава, всі хай платять податки а сам президент маючи такі статки ще й податки не платить. І де та правда? І коли вже буде правда, щоб усі хто накрав віддали на користь хворих дітей людей, щоб не збирали по нитці а оце накрадене допоможе людям спасти життя!!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 11 Грудня 2017 16:28
Оце-то новина! Скільки треба було П.Порошенку сплатити із прибутку, податків Україні?
володя згоранський Показати IP 11 Грудня 2017 17:55
Олигархи як пауки в банци пойдають один одного! Отаку владу вы маете и за неи голосували! Тиштесь и дали....як грабують народ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus