USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

СБУ вручила повістку на допит Саакашвілі

22 Грудня 2017 12:33
Працівник Служби безпеки України вручив повістку лідеру "Руху нових сил" Міхеїлу Саакашвілі з проханням прийти на допит до слідчого 26 грудня.

Як повідомляє Уніан, про це журналістам заявив сам Саакашвілі в Апеляційному суді Києва, перед судовим засіданням з розгляду апеляції на рішення суду першої інстанції про відмову в обранні політику запобіжного заходу.

Саакашвілі підписав повістку та зазначив, що таким чином підтверджує, що не ухиляється від проведення з ним слідчих дій саме в СБУ.

"Хтось казав, що ми не співпрацюємо зі слідством. Ми співпрацюємо зі слідством. Звісно, ми не віримо у цю справу, але ми співпрацюємо", - наголосив він.

Адвокат Руслан Чорнолуцький уточнив, що СБУ викликає Саакашвілі на допит на 11:00 26 грудня.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 18 грудня Саакашвілі прийшов в Генеральну прокуратуру України, куди його викликали на допит, проте на сам допит йти відмовився.

Як відомо, Генпрокуратура оголосила Саакашвілі в розшук за трьома статтями Кримінального кодексу: замах на злочин (ч.1 ст.15), злочин визнається вчиненим за попередньою змовою групою осіб, якщо його спільно вчинили кілька осіб (двоє або більше) (ч.2 ст.28), сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності (ч.2 ст.256).

8 грудня правоохоронці затримали екс-голову Одеської ОДА. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Саакашвілі організував акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні та сприяння членам злочинного угруповання екс-президента України Віктора Януковича і бізнесмена Сергія Курченка у припиненні їхнього кримінального переслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 22 Грудня 2017 14:23
шанований кацо розсікає по Україні і мало не на колінах благає: арештуйте мене, хлопці, посадіть в цугундер, ну хоч трошки. хочете, я вам прикордонну заставу на приступ візьму-прорвуся! мало? ну то з-під арешта, з самого автозаку втічу! ще не катить? а концертний зал на приступ захопити? - нараз візьму, тільки притягніть мене до суду, арештуйте! а наша влада так ліниво око прищурила і спостерігає, що то ще джиґіт утне? сеанс взаємного політичного мазохізму якийсь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus