USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СБУ допитала Савченко у справі замаху на Геращенка

10 Березня 2017 20:26
Народного депутата Надію Савченко допитали в Службі безпеки України не тільки щодо її візиту до окупованого Донецька, а й у справі про замах на народного депутата Антона Геращенко, повідомляє Еспрессо TV.

Як уточнила в коментарі виданню сестра нардепа Віра Савченко, Надія давала свідчення як свідок.

"СБУ викликала Надію як свідка, вона прийшла на допит 7 березня і поспілкувалася зі слідчими", - розповіла Віра Савченко.

Оскільки вона була в полоні "ЛНР", то може знати тих, хто готував замах на Геращенко.

"Оскільки зараз йде процес щодо Ігоря Плотницького, з викрадення Надії, то були питання про людину, яка її викрадала, про замах на Антона Геращенко, про візит до окупованого Донецьк", - заявила Савченко.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 24 лютого бойовики повідомили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну "ДНР", щоб відвідати українських військовополонених.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки до Донецька.

Пізніше того ж дня нардеп розповіла, що зустрілася в окупованому Донецьку з українськими полоненими, буцімто щоб підтримати їх та передати посилки від родичів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АТОж Показати IP 10 Березня 2017 23:03
чому не посадили скотину
петро до АТОж Показати IP 11 Березня 2017 07:21
Тобі назло, рогуль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus