USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медведчука викликали на допит в СБУ

21 Вересня 2017 17:14
Служба безпеки України викликала лідера громадського руху «Український вибір - Право народу» Віктора Медведчука для надання свідчень.

Про це заявив керівник головного слідчого управління СБУ Григорій Остафійчук, пише Інтерфакс.

Медведчука викликали для надання свідчень у справі про незаконний перетин кордону чиновниками в 2014-2015 роках.

«Звичайно, ми хочемо почути Медведчука ... Запрошуємо, щоб він прийшов до нас», - сказав Остафійчук.

Він пояснив, що СБУ вже викликала Медведчука на допит у цій справі, але він поки не з'явився.

За інформацією спецслужби, в 2014-2015 роках співробітники СБУ організували незаконний перетин державного кордону України «одним із колишніх керівників Служби безпеки України, який разом із лідером ГО «Український вибір» Віктор Медведчук зробив кілька вильотів до російської Федерації без проходження прикордонного та митного контролю».

Як повідомлялося, сьогдні у цій справі СБУ допитувала колишнього голову СБ України Володимира Наливайченка.

Зауважимо, що скандальний активіст з Волині Назар Романюк, який свого часу очолював волинське відділення громадської організації «Український вибір», створений Медведчуком, а нині є керівником волинського осередку руху колишнього керівника СБУ Валентина Наливайченка «Справедливість», причетний до прориву державного кордону, здійсненого екс-губернатором Одеської області Михеїлом Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 21 Вересня 2017 22:22
Всих хто ще не сидив треба терминово СБУ посадити на видситку на пару рокив! И так буде с кожним хто свититься в засобах масовой информации!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus