USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Савченко таки визнала, що спілкувалася з окупантами

13 Жовтня 2016 15:00
Поспілкуватися із тюремниками Надія Савченко їздила на окуповані території, - інформує Європейська правда. Народний депутат України, член ПАРЄ Надія Савченко публічно заявила, що нещодавно відвідала окуповані території.

Про це вона заявила у своєму виступі при обговоренні українського питання в сесійній залі ПАРЄ. "Я була на окупованій території досить нещодавно і, як це не дивно, спілкувалася з тими, хто тримав мене у полоні", - заявила, зокрема, Савченко.
Депутат стверджує, що розмовляла з представниками "Д/ЛНР" настільки детально, що відчула зміну їхніх настроїв.

"70% людей і навіть ті, хто тримав мене у полоні, шкодують про те, що вони підняли зброю", - стверджує народний депутат.

Як повідомлялося, раніше журналіст Олексій Мацука заявив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька кілька тижнів тому "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.

Також народний депутат заявила, що захищатиме "закон Савченко", бо він "ідеально правильний". Але у жовтні уряд вніс зміни до скандального "закону Савченко", виключивши із нього осіб, які вчинили тяжкі злочини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
юра Показати IP 13 Жовтня 2016 15:35
к*рва
лютий Показати IP 13 Жовтня 2016 16:01
Обміняти 2 скаженні д*ри на бійців АТО. Заберіть її з очей нехай не позорить мертвих героїв!!!!!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2016 16:15
Савченко ще розумнішати і розумнішати, але не все безнадійно. А давайте її в президенти оберем?
сс Показати IP 13 Жовтня 2016 17:31
Молодець, там тоже украинци
Як Показати IP 13 Жовтня 2016 20:48
Вона смоталась з полка в Айдар у 2014р, може хто скаже, коли кожен досвічений пілот тоді був на вагу золота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus