USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко впевнена, що повинна стати президентом України

23 Липня 2016 16:08
Депутат Верховної ради України Надія Савченко, раніше засуджена в Росії у справі про вбивство російських журналістів в Донбасі, заявила в інтерв'ю Deutsche Welle, що "не хоче, але повинна" стати президентом України. І такі заяви все частіше лунають на противагу її несприйняття українським суспільством як національного героя, який прийде і врятує всіх.

"Я відповідала, що не хочу, але я відповідала, що можу. А тепер я, напевно, відповім, що, швидше за все, вже повинна", - сказала вона. При цьому, з її слів, їй доведеться на якийсь час "стати таким диктатором, який тримає все у своїх руках", щоб влада у результаті перейшла народу і щоб забрати її у нього ніхто більше не зміг, - пише 7oclock.info.

Раніше цього тижня українка, яку в Росії засудили до ув'язнення, але в травні помилували указом Володимира Путіна, виступила відразу з декількома гучними заявами.

Зокрема, в інтерв'ю "5 каналу" вона заявила про необхідність сторін, що воюють на сході України, просити вибачення один у одного, що привело до шквалу критики в її адресу з боку українців, у тому числі офіційних осіб. За це користувачі у соцмережах гостро розкритикували таку ініціативу нардепа.

Розкритикували Савченко за її заяви та висловлювання і українські блогери.

Зокрема, Олександр Кочетков пише, що тільки пішли розмови про звільнення Надії Савченко з російської в'язниці, він одразу зробив прогноз, що вона українців неодмінно здивує.
«Розумієте, Надія Савченко, Герой України і кумир частини патріотів, абсолютно щиро, органічно і переконливо говорить речі, що бальзамом лягають на найширший електоральний прошарок України. Тобто, на українську вату. І їй не опонує, а тямущо акомпанує Євгеній Мураєв, номінальний власник телеканалу і перспективний спікер Опоблоку.

Це популізм нового - вищого рівня! Це гармата проти шаблі, комп'ютер проти рахунків, гідравлічний прес проти молотка.

Вони співають не в унісон - це ж примітив. Ні, це грамотне двоголосся зі своїми партіями, але в одній тональності на одну мелодію.

Розумієте, ось з такою риторикою щодо "почути один одного і припинити війну", соціальним дилетантським популізмом і критикою влади, включаючи президента, з натяком "нас теж можуть убити, але ми не боїмося" (ми -Савченко і Мураєв!), та при фінансовій, організаційній і медійній підтримці колишніх регіоналів можна реально претендувати на пост Президента України. Реально!

Нові молоді особи в політиці. Такі різні, але такі, що знайшли в собі сили сісти за стіл і говорити про те, як разом врятувати Україну. І Надія заради великої мети навіть не звертає уваги, наскільки брехливий і слизький до відрази її співрозмовник.

З професійної точки зору можу тільки поаплодувати Єрмолаєву, Рабіновичу, Льовочкіну, Суркову або хто там мав стосунок до цього креативу.

Але як громадянин України я відчув, як потягнуло могильним холодком. Такого креативу країна дійсно не перенесе. А якщо перенесе, то мені в ній жити буде неможливо», - пише блогер.

Водночас відомий український волонтер Роман Донік впевнений, що героїзація Савченко - це успішна операція спецслужб супротивника.
Ті, хто хоч трохи знали її, пише він, ніколи не плекали ілюзій, - повідомляє Час Пік.

"Савченко ворог", "Савченко дурна", "Савченко завербували". Ну вистачить вже наворотів і фантазій. Не треба свою довірливість і дурість тепер списувати на Савченко. Савченко завжди такою була. Це її думка, яку при першому допиті чітко відстежили росіяни. І тому її не били, не катували, не ламали. Просто створили шум навколо неї. І дали їй максимально розкритися. Дурні ми. Савченко, точніше її героїзація, це успішна операція спецслужб супротивника. І нічого тут обговорювати. Ті, хто хоч трохи знали її і про неї, ніколи не плекали ілюзій. Це нам усім ще один урок. Всім. І Порошенко теж. А ось землю, що їй дали, це вже хе**я якась", - написав Донік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Олег Показати IP 23 Липня 2016 16:41
д*ра шизанута! перевірте у псіхіатора! зніміть героя!
терапевт Показати IP 23 Липня 2016 16:45
Таке враження, що у цієї особи зіркова хвороба від передчасного присвоєння Героя України, клімакс, віковий маразм і щеплення лишньої хромосоми стався одночасно
Всезнайко Показати IP 23 Липня 2016 16:54
Хай буде, але спочатку постажується Наполеоном...
хворим Показати IP 23 Липня 2016 17:18
Уже одна стала ще друга стане. Дурдом обох чекає, Ющенка в компанію візьміть.
Юрій Показати IP 23 Липня 2016 17:35
хворе створіння...уміння стріляти і бойкотувати не зробить з тебе хорошого дипломата...смішно)))
Настюша Показати IP 23 Липня 2016 17:54
Чоловіки слабкіші за надію савченко тому і пишуть таке. Бояться навіть піти у військову службу щоб захищати нашу Україну а потім на таких як САвченко пишуть і говорять неадекватні речі. Ще нкевідомо кому треба лікуватись . Навіть якщо з психіклю трохи є зрушення -то ви пройдіть через таке а не мужчини на диванах біля комп"ютерів, в барах , в саунах на відпочинках ви херої. Пройдіть через це тоді будете писати так про жінок .
Ванюша до Настюша Показати IP 23 Липня 2016 18:29
Тебе мабуть зранку нема кому кохати. Та і ввечері теж. Заведи собі кота, кажуть помагає стреси від недокоханості знімати.
ojhg до Ванюша Показати IP 23 Липня 2016 19:53
заведи собі кицьку, бо ти все чоловіків шукаєш, або сходи на фронт - там тобі відіб’ють бажання з дамами воювати
небайдужий до ojhg Показати IP 24 Липня 2016 10:24
ojhg ти повний ід*от. ти навіть нормальною мовою своє собаче їм'я не можеш написати. Запомни, як співав колись Висоцький "козе баян, попу гармонь, икона попуасу". Нехай твій кумир літає, може це в неї краще виходить? а не п.......... Політик вон**ий.
лучанин до Ванюша Показати IP 24 Липня 2016 10:15
чудово написано.
===== до Настюша Показати IP 23 Липня 2016 19:31
А скільки вона реально воювала і за яких обставин в полон попала ви хоч знаєте? Нема за що ці регалії і привілеї давати. Скільки дійсно нормальних хлопців ще в полоні там, а тут держава не виконує своїх обіцянок тим, хто повернувся. І саме страшно, якщо повернувся калікою...
123 до Настюша Показати IP 24 Липня 2016 10:51
Голодування не пройшли даремно- мозги зовсім всохли.З психікою не зрушення, а повний капєц і ніякі лікарі вже тут не допоможуть.Якщо така смілива і розумна, то нехай повторить свій брєд перед тими, хто зараз на сході і проти танків і мінометів стоять з автоматами 1940 року випуску, нехай подивиться в очі тим матерям,чиї сини зараз у полоні у набагато гірших умовах, ніж була савченко.
ogh Показати IP 23 Липня 2016 18:04
то буде кінець олігархату! а цього ніхто не хоче...
Ого до ogh Показати IP 23 Липня 2016 18:34
Йоптєль, так вот оно чьо міхаличь. А ми то думаєм як олігархат побороти, а тут дивись савченко є. Щас всьо поборе, заводи роздасть робочим, землю селянам, публічні дома простітуткам і ми заживем. З якого поліського села аналітик, єшлі не сєкрєт??
ogh до Ого Показати IP 23 Липня 2016 20:01
Мопсель, та ти грамотно викладаеш коммуняцькі гасла, старпер!!! Напевно при коммунії в комісарах ходив, а зараз різким патріотом стало?
лера до Ого Показати IP 23 Липня 2016 20:10
то, що він з села ще не визначає що твоє життя хочь на краплю цінніше ніж його, комісар.
Анонім до ogh Показати IP 23 Липня 2016 21:10
підтримую. Найбільше її бояться олігархи
Ахаха Показати IP 23 Липня 2016 18:41
А я впевнений що вона має стати дояркою!
Я Показати IP 23 Липня 2016 19:12
Вона може бути президентом, але тільки в Липинах.
Марія Василівна Показати IP 23 Липня 2016 21:10
Це популізм нового - вищого рівня!
2 Показати IP 23 Липня 2016 21:41
Вже одна з косою хотіла стати президентом, зараз розплела і дала с*аці сіна.
Я Показати IP 23 Липня 2016 22:26
А голову їй провірять перед тим?
Анонім Показати IP 24 Липня 2016 00:09
В АТО відіслать її! - шутка....
Лучанин Показати IP 24 Липня 2016 01:18
Ще один проект пукіна Україна не витримає.. Гнати цю д*ру нах з парламенту і на фронт...
микола Показати IP 24 Липня 2016 02:21
Хотіти не збиточно,збиточно не хотіти........
123 Показати IP 24 Липня 2016 02:28
Заголосили.... Кричали Наде-волю? Вот теперь хватайте полной ложкой, не подавитесь!
Петя Показати IP 24 Липня 2016 07:36
Савченко отважная, Мураев не по годам мудрый- отличная команда
патріот Показати IP 24 Липня 2016 10:58
люди не звертайте на цю хвору іуду уваги - вонв цього не варта.
0011 Показати IP 24 Липня 2016 13:05
Ще одна прости**тка рветься до корита. Пора ваше корито забрати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus