USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Савченко відвели дуже непорядну роль у плані Кремля, – політолог

13 Грудня 2016 15:41
Зустріч народного депутата Надії Савченко з бойовиками так званих «ДНР» та «ЛНР» є по суті зрадою Батьківщини.

Таку думку висловив політолог Тарас Березовець у колонці для видання "Новое время".

За його словами, з цієї зустрічі випливає, що саме Савченко має стати людиною, якій вдасться домовитися про обмін полоненими.

«Зустріч пройшла таємно, спеціально заради неї в білоруську столицю прибули ватажки ДНР/ЛНР – все це наштовхує на думку, що мова йде про реалізацію кремлівського плану, в якому українській льотчиці відведена вкрай непорядна роль. Судячи з вчинків Савченко, можна зробити висновок, що план полягає в тому, щоб підключити родичів утримуваних на території окупованого Донбасу українців для тиску на владу», – зазначає експерт.

За планом Кремля, Савченко має отримати карт-бланш на звільнення українських заручників з рук терористів. Вона повинна виступити таким собі «лицарем на білому коні» – мовляв, вона змогла звільнити заручників, а офіційна влада – ні.

«Тепер зрозуміло, чому Росія зірвала обмін заручників; чому переговори, які вела українська дипломатія, не увінчалися успіхом. Адже, судячи з усього, саме Савченко повинна виступити людиною, якій вдасться домовитися», – припускає Березовець.

Він прогнозує, що найближчим часом або Савченко сама поїде на Донбас, або лідери бойовиків заявлять, що досягли домовленостей і готові до обміну, а основна заслуга в цьому, за їхніми словами належатиме саме Савченко.

«З огляду на її малограмотність, російські спецслужби могли «промити» льотчиці мізки, «відформатувавши» їх. На мою думку, СБУ має порушити кримінальну справу, з льотчиці повинна бути знята депутатська недоторканність, а також видана постанова про її затримання і арешт", – підсумував експерт.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що нардеп Надія Савченко під час переговорів у Мінську зустрічалась з ватажками так званих "ЛНР" та "ДНР". Цю інформацію підтвердила сама Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хайнц Показати IP 13 Грудня 2016 16:25
питання до влади: "Чому у збройних силах України малограмотні офіцери?!"
Анонім до хайнц Показати IP 13 Грудня 2016 22:25
їм по статуту не належить бути шибко грамотними
Анонім Показати IP 13 Грудня 2016 21:05
та вона і президентом України не проти бути, СОХРАНИ ГОСПОДИ !!!!!!!!!!!!!
Виборець Показати IP 14 Грудня 2016 00:08
Що це за шапка.Політтехнологи поясніть.Гетьманом вже хоче бути."Возомнила" із себе Жанну.Господи!Спаси і сохрани.
Батько Показати IP 14 Грудня 2016 08:44
як на мене хайдомовляється, головне щоб хлопці нарешті свободу побачили, підлікувались та додому повернулись. Чесно, пофіг хто домовиться!!! А ось на рахунок Надії як політика треба свідомо замислитись та не йти на поводу у інтриг та піару. Головне повернути полоненних, а не те що хто зробив для цього. Потім розберемся і без того бардак в країні. В депутати нема кого вибирати, всі олігархи та заангажовані. Маса питань до політики, тому наголошу ще раз - головне хлопців живими додому поверути!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus