USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ затримала зрадника у лавах МВС

8 Вересня 2014 17:47
У Дніпропетровську Служба безпеки України затримала підполковника міліції у відставці "Л", 1961 року народження, який підозрюється у сприянні бойовикам терористичної організації "ДНР", - повідомляє Газета з посиланням на інформацію прес-центру СБ.

Встановили, що, виконуючи завдання представника так званої "військової розвідки" на прізвисько "Самурай", (колишній співробітник УДСО України в Донецькій області), пенсіонер МВС протягом липня-серпня 2014 року збирав на Донеччині інформацію щодо місць дислокації сил АТО та передавав ці відомості бойовикам.

"Л" намагався переховуватися у Дніпропетровську як переселенець із зони бойових дій. Під час обшуку у його тимчасовому помешканні співробітники СБУ вилучили гранату Ф-1, документи "ДНР" з інформацією про озброєння та спеціальне оснащення розвідувально-диверсійних підрозділів терористів.

Тривають оперативно-слідчі дії, встановлюються спільники затриманого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Семен Показати IP 8 Вересня 2014 18:00
Припиняйте базікання! Підозрюється ще не означає винний! Поділ країни на два табори, як я розумію й далі продовжується....
віктор Показати IP 8 Вересня 2014 18:12
російських зрадників які воювали на стороні фашистської німеччини було майже 2 илн (власівці)- зрадники вони і є зрадники..напевно і на території україни вони оселились..а тепер їх правнуки продовжують...
Семен до віктор Показати IP 8 Вересня 2014 18:20
Зрадники це ті, що вбивають своїх. Подумай тепер головою, хто кого почав вбивати. Мирні майданівці беркутів. Армія деморалізована. Ти можеш скільки завгодно стирати коментарі, що тобі не подобаються. Журналісти повинні МИРИТИ власний народ, а не розпалювати ворожнечу. Це шлях до самовиродження. Включи розум, а не емоції.
Укроп до Семен Показати IP 8 Вересня 2014 18:37
А ти часом не перепутав прохожий,хто кого почав вбивати!?Ще свіжа память як розстрілювали майдан!..миротворець хрєновий.Зрадники мусять нести покарання по закону воєнного часу!
Семен до Укроп Показати IP 8 Вересня 2014 18:44
Миротворців хрєнових не буває. Є хрєнові "герої", які під маскою "мирних демонстрантів" "ягнят-студентів" ПРОВОКУЮТЬ війну. Які вони на хрєн мирні! Вони і є справжні зрадники.... якби майдан хотів миру, зараз не було б стільки трупів.
віктор до Семен Показати IP 8 Вересня 2014 18:41
я говорю про зрадників росіян які воювали на стороні фашистів проти мирних радянських людей...якби не українці...білоруси...грузини і інші народи радянського союзу німецько російські фашисти могли б перемогти...в росіян на той час навіть свого уряду не було бо їм ніхто не довіряв...
Семен до віктор Показати IP 8 Вересня 2014 18:50
а ти про себе думай, про свій народ. У себе треба порядок наводити, не язиками плескати, а засукувати рукави і працювати. Є над чим. Але для того справді потрібен мир. Але хіба різні нероби, в тому числі студенти , правий сектор, коломойські різні хочуть працювати, хочуть жити чесно? І далі дурять таких як ти, ворогів придумують, ненависть -злість сіють в душах.... А на рахунок зрадників - це не питання національності.
Світлана Показати IP 8 Вересня 2014 18:33
СБУ мала б зайнятись тим, щоб і інформаційна війна припинилась... хоча б з нашої сторони...скільки можна бути дурнями і кормити своїх людей брехнею!?
дідо Показати IP 8 Вересня 2014 18:34
Нема ніяких два табори. Є українці ,які воюють проти совкової зарази,ватніків.
дідо Показати IP 8 Вересня 2014 18:34
Нема ніяких два табори. Є українці ,які воюють проти совкової зарази,ватніків.
Світлана до дідо Показати IP 8 Вересня 2014 18:40
Є ті, які "возомнили" себе героями, нападають на всіх, хто думає по-іншому....і ті, що змушені від них відбиватись...я на стороні других, буду захищатись і хочу СВОБОДИ від таких горе-героїв.
ато Показати IP 8 Вересня 2014 18:56
а ми подумали що луценка з комадою!
Дончанин Показати IP 8 Вересня 2014 23:22
"вилучили гранату Ф-1, документи "ДНР" з інформацією про озброєння" - Гранату держал при себе, чтобы себя подорвать? А что это за документы ДНР с информацией о вооружении? О вооружении ДНР? Это же документы ДНР. В этом случае СБУ работает на ДНР, так как накрыла агента, похищающего военные документы ДНР.
волинянин Показати IP 9 Вересня 2014 04:50
Якщо не хочете біди - забороніть всі коментарі на інтернет-сайтах.
Отто до волинянин Показати IP 9 Вересня 2014 09:05
Забороніть! Забороніть! А пробували інші способи?? А то судите Срср з його цензурою, а тут використовуєте ще гірші методи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus