USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Здавав позиції ЗСУ та хотів очолити окупаційну владу: на Рівненщині затримали колаборанта

19 Березня 2022 18:16
СБУ затримала колаборанта на Рівненщині, а Києві схопили бойовика з терористичного угруповання «Сомалі».

Пресслужба повідомила про результати роботи відомства за 18 березня.

У Рівненській області спецпризначенці СБУ затримали чоловіка, який передав російським окупантам інформацію про переміщення техніки ЗСУ та розташування військових частин для нанесення авіаударів. Крім того він хотів очолити окупаційні органи влади у випадку захоплення росіянами території Рівненщини.
У Дніпропетровській області Служба безпеки викрила шахраїв, котрі виманювали гроші, призначені для оборони українських міст. Через соцмережі вони знайшли контакти керівників різних регіонів, потім зв’язувались з ними під виглядом помічників голів військово-цивільних адміністрацій тих областей де відбуваються найактивніші військові дії. Наразі шахраїв затримали, триває процес повернення отриманих коштів.

У Вінницькій області бійці «Альфи» СБУ схопили бойовика так званої «ДНР», який «служив» сапером у терористичному угрупуванні «Сомалі». З його слів він втік від війни і переховувався, але слідчі встановлюватимуть його реальні мотиви.

Читати ще: Розвідка отримала список авіаполку РФ, що бомбардує мирні українські міста і села

У Києві СБУ затримала ще одного зрадника, який «зливав» бойовикам так званих «Л/ДНР» і російській армії дані про бійців і техніку ЗСУ. Йдеться про колишнього посадовця Фонду держмайна.

В Одеській області затримано мешканця, який збирав і передавав ворогу фотоматеріали з розташуванням та оснащенням блокпостів Тероборони. Наразі всі викриті зрадники затримані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus