USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сенатор Маккейн закликав до кібератак проти Росії

3 Травня 2018 19:52
Сенатор Джон Маккейн заявив, що Америка має серйозно розглянути можливість проведення кібернападу у відповідь на втручання Росії до виборів у США.

Про це з посиланням на Defense News пише Еспресо.

"Вважаю, якщо Путіна не змусити пошкодувати про це рішення, він повертатиметься на місце злочину знову і знову", - пише Маккейн.

У книзі "Невгамовна хвиля", що має вийти 22 травня, серед іншого Маккейн зачіпає питання того, що Росія може мати компромат проти президента США Дональда Трампа.

Хоча санкції та торгові обмеження проти Путіна та його друзів є обмежувальними заходами, "щоб Путін глибоко пошкодував за свій напад на основи нашої демократії – вільні і справедливі вибори – ми маємо серйозно розглянути можливість відповіді тією ж зброєю, яку він використав", - написав Маккейн.

Час для Америки перейти у наступ в інформаційній війні проти Росії, додав Маккейн.

Протягом всієї книги Маккейн закликає до ведення потужної міжнародної політики, яка підтримує альянси і наголошує на західних цінностях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Порада Показати IP 4 Травня 2018 06:00
Діду, пора тобі квіти в горщиках вирощувати, і землю нюхати, а не світом колотити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus