USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Серед убитих терористів - багато не слов'янської зовнішності з великими бородами

6 Травня 2014 12:31
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що серед терористів, які вбиті вчора в ході АТО - багато іноземців не слов'янської зовнішності.

Про це повідомив у своєму Facebook Олександр Бригинець, - інформує УНІАН.

"На закритому засіданні ВР Аваков говорить про те, що не треба приховувати, що вчора було вбито понад 30 терористів, але їх тіла сепаратисти не показують, а таємно закопують, бо це особи не слов'янської зовнішності з великими бородами - це буде свідченням участі боєвиків з РФ. Ці тіла бачили, але про них інша сторона мовчить, бо не хоче обнародувати ці факти. Вони, до речі, використовують кулемети, які не стоять на озброєнні в Україні. Іх невдовзі продемонструють", - підкреслив Бригинець.

Як повідомляв УНІАН, розпочалося закрите засідання Верховної Ради України. На засіданні розглядатиметься питання «Про заслуховування інформації посадових осіб у зв'язку з проведення антитерористичної операції на Сході України та дестабілізації ситуації на Півдні України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
нина Показати IP 6 Травня 2014 12:36
ужас який
корр. Показати IP 6 Травня 2014 12:47
А фото нехай УНІАН покаже? Це видання як і 1+1 належить Коломойському, а це багато про що говорить! Брехня як і те, що приїзджі сепаратисти були в Одесі, а як виявилось - більшість загинувших саме з Одеси!
Дід Панас до корр. Показати IP 6 Травня 2014 14:50
коментар було видалено
))) Показати IP 6 Травня 2014 13:24
это дети Фиделя Кастро. шо вы понимаете.
вітру Показати IP 6 Травня 2014 13:24
Озброєння можна прибати будь-яку без проблем, якщо є гроші. Це не аргумент. До того ж в Криму повно російської зброї, що заважає її привезти навіть до Луцька? А бороди в дорослих чоловіків за місяць без гоління запросто виростуть, а якщо врахувати що ці події вже більше двох місяців тривають, то про що взагалі можна говорити. Якщо вони запросять собі спеціаліста з іншої держави то вони відразу стануть всі громадянами цієї держави?
МВ Показати IP 6 Травня 2014 13:50
замість нормальних речей.... щоб робити в державі... всяку пургу гонять, щоб люд відволікти.. аваков поклади бритву на 1 місяць в шухляду і побачиш... яка не словянська зовнішність стане...
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 14:05
коментар було видалено
Дід Панас Показати IP 6 Травня 2014 14:49
то певно бабаї яких ми як завжди не побачимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus