USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Серед проблем Рожищенщини – фінансові, дороги та ФАПи

24 Лютого 2009 13:59
Виїзні прийоми громадян з особистих питань в населенних пунктах Пожарківської та Березолуківської сільських рад провели голова районної державної адміністрації Володимир Войтович та керівник апарату районної державної адміністрації Юрій Пироганич. Про це 24 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Завершення робіт із здачі в експлуатацію підвідних та вуличних газопроводів, проведення ремонту доріг в населенних пунктах, підвезення дітей до школи, виділення коштів на ремонт будинку культури, отримання звання «Мати-героїня» – з такими проблемами прийшли громадяни села Пожарки та села Кроватка до керівників районної влади
Окремі з них вдалося розглянути на місці, з інших видано конкретні доручення голови районної державної адміністрації відповідним службам щодо детального вивчення та прийняття відповідних рішень.
Як інформує сайт Рожищенської РДА, окрім того, голова районної державної адміністрації побував у закладах соціальної інфраструктури, зокрема зустрівся із завідувачем ФАП села Пожарки та обговорив питання щодо перекриття даху приміщення та газифікації закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus