USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сесія Волинської облради пройшла напрочуд швидко

15 Жовтня 2008 13:13
Друге пленарне засідання чергової сесії Волинської обласної ради закінчилося. Про це 15 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Депутати Волиньради розглянули понад три десятка питань менше, ніж за дві години. Це сталось тому, що затяжних дискусій при обговоренні питань порядку денного не виникало.
Цікаво, що зміни до бюджету, які викликали жваве обговорення під час минулого сесійного засідання все-таки ухвалили. Депутати на початку сесії погодили повернутися до розгляду цього питання. Начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк розповів, що тепер пропонується перерозподілити не 100 тисяч гривень, а 50 тисяч гривень з обласного бюджету. З них 35 тисяч підуть на газету «Волинь-Нова», а 15 тисяч гривень спрямують на підготовку до видання «Енциклопедичного словника Волині». Це компромісне рішення депутати облради підтримали 51-ним голосом.
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк більшість подальших питань пропонував голосувати одразу і в цілому, оскільки практично всі пропоновані проекти рішень обговорили у профільних депутатських комісіях.
Довідково:
Всього на попередньому засіданні сесії 10 жовтня депутати Волинської облради розглянули лише 5-ть питань порядку денного. Найбільше часу (фактично увесь день) зайняло вирішення першого питання – «Про звільнення та обрання заступника голови обласної ради».
Тоді ж не ухвалили зміни до бюджету. «Каменем спотикання» став перерозподіл  100 тисяч гривень, які призначалися для випуску фотоальбому «Волинь». Волинський губернатор Микола Романюк запропонував спрямувати ці кошти на потреби ЗМІ, а фракція БЮТ наполягала спрямувати 80 тисяч гривень на підготовку до видання «Енциклопедичного словника Волині» і 20 тисяч – на підготовку і проведення III Чемпіонату любителів сала «З любов’ю… до САЛА».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 15 Жовтня 2008 13:55
Цікаво, а що це за такий модний "Енциклопедичний словник Волині" мав би бути за 80 тис. грн.? Чи то БЮТерштат хотів і собі щось залишити? А Микола Романюк правий. Краще ті кошти виділити ЗМІ. Подивіться в якому вони (ЗМІ)зараз стані!
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2008 15:14
Швидко, як кака через попу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus